Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 4 minute

Intenţia Illuminati este de a ţine omenirea pe nivel mental, pentru a nu permite deschiderea şi dezvoltarea chakrei inimii la om.

Omenirea reprezintă un conglomerat viu, care permanent emite energii de tot felul. Noosfera, care este totalitatea energiilor spirituale şi informaţionale ale civilizaţiei umane, acţionează deja în tandem cu ecosistemul planetar şi cu energia acestuia.

Planeta noastră, cu întreaga cohortă a sistemului solar-planetar, traversează – pentru cine a uitat – zona Centurii Fotonice, regiune cosmică prin care vom trece pentru următoarea mie de ani şi care conţine energii mult mai intense decât zona parcursă de sistemul solar în ultimii 13.000 de ani.

Ca urmare, în raport cu o asemenea deplasare, pentru a ajuta la purificarea aurei Pământului dar şi a omenirii, civilizaţiile galactice şi dimensionale au conectat la planetă fluxuri foarte vibrante de lumină, care sunt încărcate informaţional inclusiv cu energia de iubire.

Karmic vorbind, câmpul energetic general al omenirii este foarte încărcat cu energii de joasă vibraţie, ca urmare a mileniilor de războaie şi ură. Asemenea straturi de energii karmice nu se curăţă în doar câteva decenii. Tocmai de aceea civilizaţiile galactice şi dimensionale care ne ajută curăţând planeta şi omenirea de asemenea energii, s-au sincronizat cu intrarea sistemului solar în Centura Fotonică modulând de la un an la altul fluxurile de energii. Este logic faptul că acestea vor creşte în intensitate pe măsură ce Pământul, Soarele şi celelalte planete înaintează către zona mai concentrată în energii ale Centurii, spre regiunea stelară a Pleiadelor.

Asta pe de-o parte, căci pe de cealaltă parte, Illuminati şi reptilienii îşi iau măsuri de apărare. În ce constă o asemenea încercare din partea lor de a rămâne pe poziţii, atât cât mai au posibilitatea?

Este foarte important de menţionat aici un aspect pe care nimeni nu l-a comentat nicăieri, nici pe internet, deoarece monitorizez foarte multe site-uri unde există informaţii spirituale şi nu am găsit o asemenea informaţie pe care v-o redau aici.

Odată cu deplasarea Pământului şi a sistemului solar prin spaţiu, sub forma unei spirale, corpurile subtile ale Soarelui, Pământului şi a celorlalte planete se deplasează şi ele şi interacţionează cu energia Centurii Fotonice. La fel şi aurele oamenilor. Dar în acelaşi timp, zona planului astral din regiunea Centurii este diferită de zona planului astral rămasă în urmă.

Altfel spus ne aflăm într-o altă zonă a densităţilor subtile – planul astral, mental, cauzal, sufletesc şi spiritual, astfel încât aceste segmente ale planurilor, de pe porţiunea Centurii Fotonice, sunt mult mai încărcate energetic decât cele în care sistemul solar şi Pământul se aflau în urmă cu 800, 1500, 2000 sau chiar 8000 de ani.

Efectul energetic al Centurii Fotonice se impregnează în toate structurile, inclusiv în cele ale spiritelor reptiliene de pe Pământ, care se află în spatele Illuminati. Aceştia sunt cel puţin disperaţi pentru că ei ştiu asta – cel puţin capii lor ăia mari – şi că în curând sunt sortiţi dispariţiei. Unul dintre ei, David Rockefeller, deja a mierlit-o pentru că structura sa energetică n-a mai putut suporta vibraţia Centurii Fotonice, mai ales că se afla la al 7-lea transplant de inimă. Reptilianul voia să trăiască vorba aceea cât Matusalem. Ceilalţi Illuminati au văzut asta şi şi-au luat măsuri. Ei nu pot supravieţui în Centura Fotonică datorită unor radiaţii spirituale de tip Omega, acestea afectându-le capacitatea de camuflare în faţa oamenilor.

Cu un Donald Trump – agent al luminii – care deja le dă la cap prin diferite decizii luate în ultimul timp, aceşti Illuminati caută noi mijloace de a determina stări de frică în rândul naţiunilor. Nu doar că ei se alimentează cu frica oamenilor, care este o stare psihică, dar aceste creaturi josnice încearcă să-şi construiască în jurul corpurilor lor, a aurei lor, scuturi la purtător pe baza energiilor psihice umane, acestea fiind adaptate din mers la energia Centurii Fotonice.

Frica este o energie cu o anumită frecvenţă, iar Illuminati o pot capta prin intermediul anumitor instalaţii şi să o folosească pentru a o introduce în dispozitive cu care să se apere de energia Centurii. Pentru că aceasta le anulează frecvenţa mentală a creielor lor, frecvenţă care-i ajuta până acum să se ascundă de oameni şi să-i influenţeze. Tocmai de accea prin pioni de-ai lor importanţi, cum este Soroş, aruncă cu zeci de milioane de dolari în stânga şi-n dreapta, provocând tulburări sociale, în încercarea de a deturna eforturile Lucrătorilor de Lumină de a curăţa societatea planetară.

Intenţia Illuminati este de a ţine omenirea pe mai departe pe nivel mental, pentru a nu permite deschiderea şi dezvoltarea chakrei inimii la om, căci dacă oamenii ar deveni mai iubitori, ar emite mai multă iubire şi atunci acţiunea malefică a Illuminati ar fi contracarată, energia lor de camuflaj anulată şi lumea i-ar vedea aşa cum sunt ei în realitate. Din acest motiv au folosit HAARP pentru a topi o parte din gheaţa de la banchiza Polului Nord, pentru a altera sănătatea oamenilor şi clima, aşteptând ca lumea să ceară vaccinurile antigripale în care Illuminati au introdus naniţi. Aceştia sunt setaţi să modifice chimismul cerebral al oamenilor ducându-i către stadiul de sclavi ascultători. De aceea există aceste campanii antivaccinuri desfăşurate de Lucrătorii Luminii, pentru că singura cale prin care Illuminati pot controla pe mai departe omenirea, este cea a acceptului din partea oamenilor în chestiuni cum e cea cu vaccinurile criminale mascate.

Altfel spus, un cal troian introdus cu viclenie în structura umană, pentru ca aceşti Iluminati reptilieni să poată supravieţui alimentându-se cu energiile umane care nu ar atinge valori înalte conform energiilor Centurii.

În raport cu toate acestea, datoria fiecăruia dintre noi este aceea de a ne ridica tot mai mult vibraţiile, de a refuza asemenea presiuni asupra noastră cum este cea a vaccinurilor şi de a ne ridica cu curaj împotriva unei rase nemiloase – cea reptiliană – care practic ne-a impus o evoluţie plină de suferinţe, lipsuri şi conflicte. Puterea e a noastră, e dată de Creator şi ne aparţine doar nouă!

Articolul precedentSecretele aurei umane
Articolul următorIisus, între mit şi adevăr
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile