Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Intenţia Illuminati este de a ţine omenirea pe mai departe pe nivel mental, pentru a nu permite deschiderea şi dezvoltarea chakrei inimii la om.

Omenirea reprezintă un conglomerat viu, care permanent emite energii de tot felul. Noosfera, care este totalitatea energiilor spirituale şi informaţionale ale civilizaţiei umane, acţionează deja în tandem cu ecosistemul planetar şi cu energia acestuia.

Planeta noastră, cu întreaga cohortă a sistemului solar-planetar, traversează – pentru cine a uitat – zona Centurii Fotonice, regiune cosmică prin care vom trece pentru următoarea mie de ani şi care conţine energii mult mai intense decât zona parcursă de sistemul solar în ultimii 13.000 de ani.

Ca urmare, în raport cu o asemenea deplasare, pentru a ajuta la purificarea aurei Pământului dar şi a omenirii, civilizaţiile galactice şi dimensionale au conectat la planetă fluxuri foarte vibrante de lumină, care sunt încărcate informaţional inclusiv cu energia de iubire.

Karmic vorbind, câmpul energetic general al omenirii este foarte încărcat cu energii de joasă vibraţie, ca urmare a mileniilor de războaie şi ură. Asemenea straturi de energii karmice nu se curăţă în doar câteva decenii. Tocmai de aceea civilizaţiile galactice şi dimensionale care ne ajută curăţând planeta şi omenirea de asemenea energii, s-au sincronizat cu intrarea sistemului solar în Centura Fotonică modulând de la un an la altul fluxurile de energii. Este logic faptul că acestea vor creşte în intensitate pe măsură ce Pământul, Soarele şi celelalte planete înaintează către zona mai concentrată în energii ale Centurii, spre regiunea stelară a Pleiadelor.

Asta pe de-o parte, căci pe de cealaltă parte, Illuminati şi reptilienii îşi iau măsuri de apărare. În ce constă o asemenea încercare din partea lor de a rămâne pe poziţii, atât cât mai au posibilitatea?

Este foarte important de menţionat aici un aspect pe care nimeni nu l-a comentat nicăieri, nici pe internet, deoarece monitorizez foarte multe site-uri unde există informaţii spirituale şi nu am găsit o asemenea informaţie pe care v-o redau aici.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – IIIReţeaua de Eliberare Spirituală – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?