Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Toţi Lucrătorii în Lumină din România deja sunt interconectaţi între ei la nivel de 5D chiar dacă ei nu realizează că sunt angrenaţi într-o asemenea realitate subtilă.

Asistăm aşa cum am punctat în ultimele editoriale la o acutizare a tensiunilor karmice din România. Cu această ocazie am constatat că unele persoane care citesc revista, nu înţeleg deloc faptul că orice decizie luată în plan politic afectează atitudinea şi reacţiile emoţionale ale cetăţenilor. Ori asemenea reacţii emoţionale, care apar pe corpul astral al oamenilor – deci iată şi legătura cu partea subtilă spirituală a vieţii noastre – pot determina acumularea unor mari cantităţi de energii negative în câmpul energetic al societăţii noastre româneşti. Pentru că fiecare naţiune are specificul său.

Oamenii au nevoie de trezire spirituală în acest prezent mai mult decât orice. Au nevoie la fel ca de apă şi de aer, deoarece trezirea aceasta spirituală ne oferă posibilitatea de a înţelege încotro să ne îndreptăm. Şi astfel putem crea împreună, prin ceea ce dorim cu toţii sau măcar o majoritate a celor dintre noi cei spirituali, o linie temporală de viitor din ce în ce mai concretă. Deci la o primă apreciere, este clar că nu putem separa întru totul latura politică a vieţii de cea a aspectelor de evoluţie spirituală. Pentru că o asemenea evoluţie implică fără doar şi poate chiar şi latura politică a societăţii.

Oamenii au nevoie de trezire spirituală în acest prezent mai mult decât orice

Deocamdată la nivel planetar politica este partea existenţială care decide încotro se îndreaptă civilizaţia umană. Căci preşedinţii de state şi guvernele lor decid şi acţionează în toate domeniile, inclusiv în cele ale ştiinţei, cercetării, tehnologiei, medicinei, a ştiinţelor şi terapiilor neconvenţionale pentru care tot aceste guverne, în ţările respective ca şi la noi, au stabilit un cadru legal pentru funcţionarea acestor terapii şi ştiinţe neconvenţionale. Aşa că cine se ofuschează că atingem tangenţial şi politica înseamnă că nu înţelege ce este spiritualitatea.

Viaţa spirituală nu înseamnă doar să meditezi, să fii bun, să afişezi doar compasiune şi blândeţe, ori să vorbeşti despre chestiuni esoterice şi să participi sau să ţii chiar – dacă ai nivelul necesar – seminarii şi altele similare, ci înseamnă să integrezi în această noţiune şi lucrurile lumeşti, inclusiv cele politice care vizează încă la acest nivel de evoluţie al civilizaţiei umane acele capacităţi şi posibilităţi de dezvoltare ale omenirii.

Fiecare om doreşte să trăiască mai bine. Fiecare om doreşte să aibă tot ceea ce are nevoie în viaţa sa. Fiecare om vrea să fie cu adevărat liber şi să se exprime aşa cum doreşte pentru a fi creativ şi fericit. Fiecare om doreşte să se afirme în domeniul în care se pricepe şi are vocaţie, nu să muncească de nevoie într-un domeniu nepotrivit pentru a-şi asigura existenţa.

Fiecare om doreşte să nu mai existe taxe atât de împovărătoare. Fiecare om doreşte să aibă bani mulţi cu care să facă lucruri cu adevărat folositoare, pentru el şi pentru semenii săi. Fiecare om doreşte să fie important şi să conteze în viaţa celorlalţi din jurul său, dar deocamdată ierarhizarea socială ca şi concept împiedică un asemenea deziderat.

Fiecare om doreşte să participe direct şi liber la construirea civilizaţiei umane în curs de evoluţie, dar legile Sistemului împiedică asta. Fiecare om doreşte să călătorească în multe locuri ale lumii, pentru a vedea atâtea şi atâtea frumuseţi pe care doar la televizor le poate vedea şi doar într-o foarte mică măsură, dar legile Sistemului impun ierarhizarea şi o remuneraţie limitată care împiedică îndeplinirea unui asemenea deziderat. Desigur că aş putea continua cu multe exemplificări ale aspectelor de acest fel, care condiţionează existenţa oamenilor în fel şi chip.

Unde sunt tot mai multe legi, acolo în realitate nu mai este ordine socială

Dacă se emit tot mai multe legi, de la un an la altul, asta arată pentru cine are suficientă minte să înţeleagă faptul că ceva nu este în regulă cu mecanismul societăţii. Căci dacă legile ar fi clare şi eficiente, atunci nu s-ar mai produce atâtea fărădelegi în lume, de la violurile şi tâlhăriile de cartier până la imensele extorcări de fonduri la nivel internaţional în urma cărora apar scandaluri de anvergură. În loc să adopte legile spirituale, să zicem Legile Belagine sau Legile Vieţii cum li se mai spune, lăsate nouă de către Zamolxe, noi ne bazăm pe legile sociale care dau naştere la tot felul de consecinţe pe care foarte greu le putem controla sau uneori chiar deloc. Astfel ajungem să ne încurcăm în atâtea legi sociale care în loc să clarifice lucrurile, de multe ori le complică. Şi asta pentru că de multe ori ce rezolvă o lege, o altă lege anulează parţial sau chiar total ori prin enunţul său se contrează ca termeni juridici cu cea anterioară.

De aceea o Reţea de Eliberare Spirituală necesită timp pentru pregătirea ei, deoarece este vorba în realitate de ritmul în care merge fiecare dintre voi, fiecare aflat pe nivelul său de evoluţie, unii sunt pe 4,45D, alţii pe 4,53D, alţii pe 4, 49D, alţii pe 4,75D, alţii pe 4,65D şi tot aşa, o multitudine de nivele ale celor spirituali. Ca urmare este necesară o aliniere din mers a frecvenţelor fiecăruia dintre voi, toţi cei implicaţi în acest demers spiritual care împinge de la spate societatea noastră românească.

Toţi Lucrătorii în Lumină din România deja sunt interconectaţi între ei la nivel de 5D chiar dacă ei nu ştiu asta sau nu realizează că sunt angrenaţi într-o asemenea realitate subtilă. Şi este foarte important ca fiecare dintre voi să participaţi la orice seminar, la orice festival şi târg de spiritualitate, pentru că aşa cum spune una dintre legile spirituale, ceea ce acumulează unul, se transmite în subtil şi celorlalţi şi iaca-şa ne trezim unii dintre noi că suntem mai deştepţi într-o dimineaţă, când ne trezim miraţi că de unde ne-a venit nouă ideea unei realităţi spirituale profunde şi de nivel foarte înalt, deşi nici n-am visat nimic în acest sens şi nici nu am cochetat cu un asemenea subiect – ci cu altele – şi ca urmare nu avea cum să apară ideea aşa fără motiv! Deci, se poate!

Aşa că este timpul să înţelegeţi că orice contribuţie, cât de mică, materială sau financiară, ori de cunoştinţe spirituale oferite, ori de împărtăşire a experienţelor spirituale trăite, vor contribui la binele nostru al tuturor, pas cu pas, la trezirea conştiinţei neamului dar şi a celei strămoşeşti geto-dace, cu care trebuie în cele din urmă să refacem conexiunea integral. Doar când se va petrece asta noi vom ştii, pentru că vom simţi, că suntem salvaţi spiritual şi treziţi prin propria noastră strădanie şi că linia temporală a viitorului este materializată înspre ceea ce ne dorim.

Magister dixit!

Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – Trezirea Spirituală (VIII)Reţeaua de Eliberare Spirituală – Comunități Spirituale (X) >>
Acest articol face parte 9 din 12 seria Reţeaua de Eliberare Spirituală
Articolul precedentTranziţia către Înălţare – Partea Întunecată (V)
Articolul următorAxis Mundi şi succesiunea civilizaţiilor
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Enache Oana
Enache Oana
1 an în urmă

Lucratorii in lumina, romani, oriunde se afla in lume, lucreaza pentru Romania. Consider ca sunt interconectati tot, pe tot globul si nu doar in Romania. Caci suntem un neam, oriunde ne aflam pe pamant. Multumesc!