Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Reţeaua de Eliberare Spirituală poate fi viitoarea formă de guvernare socială în ţara strămoşilor noştri geto-daci.

Existenţa noastră pe Pământ este un cumul foarte bogat de experienţe individuale şi colective. Cu toate acestea aşa cum am mai menţionat în câteva rânduri, cu ocazia altor editoriale, noi nu prea suntem atenţi la ceea ce trăim, pentru că suntem ocupaţi să înţelegem ce ni se întâmplă. Ceea ce facem zi de zi ţine de ceea ce am învăţaţ, de educaţie, şi de mentalitatea pe care ne-am format-o de-a lungul anilor în raport cu propriul destin. Astfel pe măsură ce parcurgem anii, alegem una sau alta, intrăm în societate cu ideea de a ne afirma pe baza cunoştinţelor dobândite, ne stabilim nişte priorităţi şi încercăm să obţinem ceea ce ne-am planificat.

Mentalitatea noastră ne influenţează atât la nivel individual, dar şi la nivelul integrării noastre în societate. Noi nu băgăm de seamă sau cel puţin ne scapă observaţiei faptul că treptat, ajungem să deviem de la ceea ce ne-am propus, ajungând să trăim cu totul alte circumstanţe şi în felul acesta după multe compromisuri cu regulile sociale, ne trezim la un moment dat că suntem pe o altă cale decât cea pe care ne-am propus-o. Culmea este că din mers ne adaptăm fără să ne dăm prea mult seama la aceste circumstanţe, şi mulţi oameni consideră aceste devieri normale.

Câţi oameni îşi cunosc de exemplu menirea, adică destinul? Câţi ştiu pentru ce sunt ei aici pe Pământ? Câţi ştiu ce anume au de făcut de-a lungul vieţii, respectiv menirea spirituală? Dacă ne gândim la asta, înţelegem că prea puţini, având în vedere că ştiinţa încă nu se ocupă cu descifrarea unei asemenea enigme. Doar ştiinţele ezoterice, pe care prea puţină lume le îmbrăţişează, ne oferă răspunsul la asemenea întrebări.

Astrologia este una dintre disciplinele spirituale care ne ajută în acest sens, dar deocamdată ea este folosită doar în scop comercial la aşa zisele horoscoape de dimineaţă, săptămânale sau lunare. Dar nu despre astrologie vorbim aici, ci despre mentalitatea generală care se bazează prea mult, cu o preponderenţă de aproximativ 85%, pe regulile sociale. Este un lucur normal să vrem să avem tot ce ne trebuie pentru a ne desfăşura existenţa în bune condiţii. Dar ce faci atunci când nu le poţi obţine? Aici este un punct nevralgic al existenţei majorităţii, pentru că dacă suntem forţaţi de împrejurările vieţii să ne preocupăm preponderent de partea materială a existenţei, atunci cu certitudine ani la rând oamenii nu vor fi interesaţi de sufletul lor şi cu atât mai puţin de menirea proprie.

Pe lângă toate acestea oamenii Sistemului, peste tot pe planetă, ştiu despre asemenea aspecte, şi sunt puşi de stăpânii lor să încurce şi mai mult lucrurile, astfel încât viaţa cetăţenilor lumii este influenţată prea mult de partea materială a vieţii. Regulile sociale ale acestei aşa zise democraţii impun oamenilor, aproape în toate ţările lumii, să se intereseze prea mult de latura materială-financiară, deoarece este necesar să putem să ne asigurăm ceea ce ne trebuie ca nivel de trai. Însă o asemenea adaptare forţată ne îndepăretază de propriul suflet, de căutarea Sinelui nostru şi oamenii Sistemului, îndeosebi capii acestuia, cunosc prea bine cum stau lucrurile în acest sens. Ei ştiu că dacă oamenii peste tot în lume ar începe să se intereseze mai mult de propriul suflet, şi mai puţin de partea materială a vieţii, Sistemul s-ar prăbuși în doar câţiva ani. Şi aici ajungem în zona trezirii spirituale, despre care am mai vorbit de atâtea ori.

La noi în România această trezire spirituală se pare că este o problemă. De ce?

În primul rând nivelul de trai este destul de scăzut pentru majoritatea românilor, şi din această majoritate fac parte şi cei spirituali. Spre deosebire de oamenii obişnuiţi interesaţi doar de partea materială a vieţii, cei spirituali sunt conştienţi de nivelul lor evolutiv, dar cu toate acestea trec prin aceleaşi lipsuri materiale şi financiare. Rare sunt cazurile în care un om spiritual deţine o latură materială şi financiară satisfăcătoare şi asta fără compromisuri.

Oamenii spirituali ştiu că Sistemul e împotriva lor prin însăşi regulile sale sociale, dar nu renunţă la principiile lor prin care-şi îndeplinesc menirea. Iar la noi în ultimii 2 ani de când s-a văzut clar o tendinţă de trezire a conştiinţei colective, aşa cum s-au petrecut lucrurile, Sistemul prin Statul Paralel sau „Deep State” cum este numit în Statele Unite, caută prin orice mijloace, mai ales prin cele de inducere a informaţiilor mincinoase, să distragă atenţia celor spirituali de la valul de trezire. Pentru că şi cei spirituali au nevoie de bani şi de a avea o activitate, nu? Şi atunci slugile Statului Paralel provoacă tot felul de situaţii care lovesc în felul în care se desfăşoară lucrurile în societate, cauzând blocaje financiare, scandaluri publice, ori situaţii critice de pe urma cărora societatea are de suferit.

Statul Paralel este inamicul înverşunat al trezirii spirituale, oriunde în lume

Statul Paralel este inamicul înverşunat al trezirii spirituale, oriunde în lume, şi asta pentru că din structura sa fac parte Illuminati şi toate slugile lor, care zilnic clocesc tot felul de planuri. Statul Paralel este infiltrat în aproape toate instituţiile principale dintr-o ţară şi dacă ne gândim la România, oamenii acestei structuri care sfidează legile şi societatea vor să instaureze peste tot un control total al societăţii. O astfel de organizare a fost făcută metodic, vreme de decenii, de către speciile extraterestre ostile ostile omenirii, reptilienii şi Micii Cenuşii.

Actualmente se pun la punct de către guvernul României programe de atragere şi implicare a generaţiilor tinere, dar şi a categoriilor de vârstă între 40-55 de ani, prin acordarea de credite fără dobândă pentru a relansa societatea în structurile ei. Este un semn bun şi dovada în acest sens sunt toate „lătrăturile” slugilor Sistemului şi Statului paralel din România, care în ultimele luni au chelălăit ca hienele pe la unele posturi de televiziune împotriva unei asemenea relansări. Asta în timp ce preşedintele Trump în Statele Unite dă lovituri grele Sistemului şi acoliţilor acestuia, Trump fiind un Lucrător în Lumină infiltrat special acolo pentru a sparge structura Illuminati. Deocamdată în Statele Unite Imperialismul Global este înlocuit cu un Imperialism Naţionalist demarat de Trump şi echipa lui, ceea ce evident este contra planurilor ocultei mondiale.

Pe noi ne interesează însă aici în România ca generaţiile tinere, care pot prelua iniţiative benefice, să facă asta la propriu, şi tot ceea ce trebuie făcut în acest sens este să declanşăm trezirea spirituală, după care prin natura împrejurărilor, să li se arate acestor generaţii tinere un interes şi un ideal comun şi naţional, pentru a dezvolta Reţeaua de Eliberare Spirituală care poate fi viitoarea formă de guvernare socială în ţara strămoşilor noştri geto-daci.

Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – Chakra Inimii (V)Reţeaua de Eliberare Spirituală – Conștiința de Neam (VII) >>
Acest articol face parte 6 din 12 seria Reţeaua de Eliberare Spirituală
Articolul precedentTunelurile secrete de sub România
Articolul următorGeneza civilizaţiei umane – Tibet şi Carpaţi (II)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile