Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Trezirea Conştiinţei de Neam se va realiza, iar când această Conştiinţă se va pune în mişcare, şi nu mai e mult până atunci, toate slugile întunericului vor fi „arse” de această vibraţie comună a neamului.

Recentele evenimente au demonstrat – pentru a câta oară? – că atunci când celor care se mai cred încă stăpânii lumii nu le convine că sunt contraţi, aceştia pun în funcţiune maşina Bau-Bau de deformare a vremii.

Războiul climatic declanşat de oculta mondială, oriunde întâmpină rezistenţă din partea respectivei naţiuni, determină uneori efecte catastrofale. La noi în România, unde mediul sătesc este încă rudimentar în marea sa parte, atunci când se produc astfel de calamităţi ca cele pe care le-aţi văzut la televizor, populaţia are de suferit enorm. Şi nu atât pe partea materială a lucrurilor, căci acestea se pot repara şi pot fi din nou funcţionale, cât mai degrabă pe partea psihică adică sufletească a oamenilor afectaţi de aceste inundaţii catastrofale.

Cam două treimi de teritoriu au fost afectate de inundaţii, alunecări de teren şi fenomene meteo extreme, soldate în unele regiuni chiar şi cu trei tornade aflate la doar maxim un kilometru distanţă între ele.

Vă daţi seama că iarăşi mentalul colectiv românesc, dar şi sufletul colectiv românesc au fost încărcate cu energii de disperare, dar mai ales energii de frică emise de toţi locuitorii acestor zone calamitate?

Asemenea emanaţii psihice negative vin şi contrează energia benefică a Lucrătorilor în Lumină care-şi fac datoria fiecare acolo unde este în România. Şi este uşor de înţeles că procesul de trezire spirituală a neamului românesc este din nou perturbat. Desigur că trezirea spirituală în alte zone ale lumii nu este atât de perturbată aşa cum este la noi. Şi vom argumenta imediat de ce este aşa.

Majoritatea oamenilor spirituali din România au nivelul de conştiinţă 4,50D

Majoritatea oamenilor spirituali din România au nivelul de conştiinţă 4,50D şi foarte mulţi dintre ei au frecventat seminarii, workshopuri, diferite alte evenimente similare, de pe urma cărora au căpătat experienţă mai mare şi şi-au ridicat frecvenţa vibraţională. Unii dintre ei se apropie de nivelul 4,70D şi chiar 4,90D deci foarte aproape de 5D. Trebuie spus că odată ce se atinge nivelul 5D persoana respectivă e capabilă prin vibraţia sa să schimbe, fără să intervină direct, fie şi prin simpla meditaţie sau contemplare, liniile temporale şi nivelul de conştiinţă ale celor care încă au nivelul 4,50D. Şi vedeţi acuma de ce se acţionează asupra românilor cu armele psihotronice? Pentru că dacă sunt mai mulţi Lucrători ai Luminii care ating nivelul 5D, cu atât mai mult ei pot induce vibraţional în mentalul colectiv o undă specifică prin care conştiinţa românilor se trezeşte şi ei încep să vadă adevărul!

Un alt aspect care nu convine slugilor ocultei care îşi fac mendrele în ţara noastră prin intermediul acoliţilor săi, este nivelul de trai care tinde să se îmbunătăţească. Cât de cât în acest sens lucrurile s-au mişcat spre bine. Dacă omul are confortul material asigurat, şi mai ales dacă se informează corect şi nu se mai lasă manevrat mental de către mass-media aservită slugilor soroşiste, atunci poate să-şi acceseze capacităţile latente şi astfel îşi ridică frecvenţa vibraţională peste frecvenţa vibraţională a minciunilor, iar rezultatul este accesarea adevărului.

Exact precum spunea Iisus, ale cărui vorbe au rămas eterne în memoria civilizaţiei umane, „Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va face liberi!” va putea fi trăit ca stare de lucruri de toţi românii care au curajul să înceapă să gândească cu propria minte şi să înţeleagă cu propria conştiinţă, înlăturând minciunile prezentate în societate. Şi astfel Trezirea Conştiinţei de Neam se va realiza, iar când această Conştiinţă se va pune în mişcare, şi nu mai e mult până atunci, toate slugile întunericului vor fi „arse” de această vibraţie comună a neamului.

Acesta este şi rolul Reţelei de Eliberare Spirituală a neamului românesc!

Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – Deep State (VI)Reţeaua de Eliberare Spirituală – Trezirea Spirituală (VIII) >>
Acest articol face parte 7 din 12 seria Reţeaua de Eliberare Spirituală
Articolul precedentOriginea genetică a omenirii – Hibridizarea socială (IV)
Articolul următorAstrologia şi Cheile Genelor – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile