Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Trezirea Conştiinţei de Neam se va realiza, iar când această Conştiinţă se va pune în mişcare, şi nu mai e mult până atunci, toate slugile întunericului vor fi „arse” de această vibraţie comună a neamului.

Recentele evenimente din luna iunie au demonstrat – pentru a câta oară? – că atunci când celor care se mai cred încă stăpânii lumii nu le convine că sunt contraţi, aceştia pun în funcţiune maşina Bau-Bau de deformare a vremii.

Războiul climatic declanşat de oculta mondială, oriunde întâmpină rezistenţă din partea respectivei naţiuni, determină uneori efecte catastrofale. La noi în România, unde mediul sătesc este încă rudimentar în marea sa parte, atunci când se produc astfel de calamităţi ca cele pe care le-aţi văzut la televizor, populaţia are de suferit enorm. Şi nu atât pe partea materială a lucrurilor, căci acestea se pot repara şi pot fi din nou funcţionale, cât mai degrabă pe partea psihică adică sufletească a oamenilor afectaţi de aceste inundaţii catastrofale.

Cam două treimi de teritoriu au fost afectat de aceste inundaţii, alunecări de teren şi fenomene meteo extreme, soldate în unele regiuni chiar şi cu trei tornade aflate la doar maxim un kilometru distanţă între ele.

Vă daţi seama că iarăşi mentalul colectiv românesc, dar şi sufletul colectiv românesc au fost încărcate cu energii de disperare, dar mai ales energii de frică emise de toţi locuitorii acestor zone calamitate?

Asemenea emanaţii psihice negative vin şi contrează energia benefică a Lucrătorilor în Lumină care-şi fac datoria fiecare acolo unde este în România. Şi este uşor de înţeles că procesul de trezire spirituală a neamului românesc este din nou perturbat. Desigur că trezirea spirituală în alte zone ale lumii nu este atât de perturbată aşa cum este la noi. Şi vom argumenta imediat de ce este aşa.

Moţiunea de cenzură înaintată de actualul Partid Naţional Liberal, care nu mai e liberal ci de factură nazistă, la mârşavul şi tacitul îndemn al preşedintelui Iohannis, a fost respinsă.

De ce ne-am băgat puţin în politică aici? Vedeţi imediat de ce…

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – VIReţeaua de Eliberare Spirituală – VIII >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?