Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Altfel spus a început cu adevărat Trezirea Spirituală care, prin însăşi natura ei vibraţională, îi demască rând pe rând pe impostorii infiltraţi în grupurile spirituale din România.

Uitându-mă în urmă la câte editoriale am scris până în prezent, în care am introdus multe informaţii care au conexiuni şi cu latura psihică a vieţii noastre, dar şi cu mentalul colectiv, am înţeles un aspect fundamental care persistă încă în interioul societăţii româneşti – inerţia.

Mulţi dintre cei spirituali, aflaţi pe diferite nivele de conştiinţă în intervalul 4,00D – 4,45D, încă manifestă efecte reziduale ale dualităţii şi a energiei vechi în unele situaţii personale pe care le trăiesc în anumite împrejurări. De ce se petrec astfel lucrurile? De ce nu pot ei avansa către 4,70D spre 5,00D fără a avea asemenea răbufniri în comportament? Nu se poate spune că nu şi-ar fi însuşit noţiunile spirituale corespunzătoare propriilor ţeluri în acest sens, cât mai degrabă este o neatenţie la acele aspecte ce ţin de rămăşiţele duale ale manifestării egoului lor vechi. Acesta nu trebuie distrus, aşa cum pretind unele şcoli spirituale asiatice, pentru că nu poţi distruge o componentă divină plasată în structura fiinţei umane, ci este necesară modelarea sa. Dar modelarea asta nu se face rămânând mai tot timpul la stadiul ca şi când ai sta să tot asculţi poveşti spuse de cei care sunt mai avansaţi şi mai evoluaţi spiritual.

Am observat în ultimii 5 ani o stagnare la nivelul conştiinţei, şi aici nu mă refer la nivelul de conştiinţă propriu zis, cum ar fi să zicem 4,75D, ci la modul în care conştiinţa însăşi a celor spirituali din România a evoluat mai mult sau mai puţin.

Să dau un exemplu, deşi fără nume, pentru a nu face valuri prea mari printre grupurie de prozeliţi.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – VIIReţeaua de Eliberare Spirituală – IX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?