Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 4 minute

Suntem în poziţia actuală în care răspândim informaţia spirituală chiar şi în unele cercuri politice, fără ca noi să avem conexiuni înspre acest domeniu.

O să încep acest editorial cu câteva observaţii pertinente, bazate pe informaţii concrete care ne-au venit de-a lungul anilor la redacţie prin intermediul anumitor persoane.

De 12 ani de când tipărim această revistă, am scris în editoriale fel de fel de chestiuni care vizează atât latura lumească a societăţii, cât şi latura ei spirituală. Aici includem viaţa socială şi cea subtilă adică spirituală, că religioasă nici vorbă să o pot considera.

Cu tot respectul pentru oricare fiinţă umană, când îi văd pe atâţia ”credincioşi” târându-se practic pe pământ, mai rău decât un animal, e clar că nu pot să am o părere bună despre asemenea semeni de-ai noştri.

Cu 4-5 ani în urmă doamna Cici, fosta noastră prietenă şi colegă de redacţie, care era îndrăgită de foarte mulţi cititori, lansase în cadrul întâlnirilor noastre periodice ideea comunităţilor spirituale, aşa cum citise la rândul ei în cărţile lui Vladimir Megre despre misterioasa Anastasia din tundra siberiană.

Anastasia Comunitate
Anastasia (Vladimir Megre)

Acest Megre după întâlnirile cu Anastasia şi-a schimbat radical viziunea asupra vieţii, devenind un om care a susţinut şi sprijinit din plin înfiinţarea de comunităţi spirituale în Rusia. La iniţiativa sa, fiind şi miliardar ca om de afaceri, Megre a pledat în parlamentul rus pentru înfiinţarea unor asemenea comunităţi eco-spirituale, ideea sa fiind imediat agreată de către fostul prim ministru şi preşedinte Dmitri Medvedev, care l-a precedat pe Putin la conducerea Rusiei. Astfel guvernul rus oferă de la 10.000 de euro în sus şi teren cu mai multe hectare oricui intenţionează să formeze o comunitate de acest fel. Şi lucrul acesta îl fac ruşii, blamaţi de atâtea ori pe nedrept pentru chestii politice şi economice inventate de către slugile la nivel mondial ale Sistemului.

Chiar dacă a pledat constant pentru această idee, chiar dacă a reuşit parţial să pună bazele la Ponor în Alba unui început de posibilă comunitate spirituală, doamna Cici a plecat acum 2 ani către alte lumi fără a-şi vedea visul împlinit. Desigur că ideea rămâne şi poate va fi preluată de alţii, dar în prezent este important să vedem realitatea cu care ne confruntăm.

Trezirea spirituală care are loc este perturbată periodic de evenimente întreţinute de slugile lui Soroş în lume, inclusiv la noi în România. Cei 10 ani de ”domnie” ai lui Băsescu au dus la construirea statului paralel despre care se vorbeşte de ceva timp în mass-media românească. Acest stat paralel este unul şi acelaşi ca noţiune cu ”deep state” – statul infiltrat de care se vorbeşte în America lui Donald Trump. De altfel există deja această bătălie pe multe fronturi împotriva trezirii spirituale, din partea ”armatei” acestui antichrist de Soroş, şi împotriva sistemului său din partea reţelei spirituale globale.

Dar să nu divagăm.

Pe vremea când scria la revistă doamna Cici, am fost informaţi de către anumite persoane că revista noastră, printre multe alte publicaţii, era analizată şi la Cotroceni, dar şi în alte cercuri cu diferite semnificaţii. De multe ori ceea ce am scris în editoriale, dar şi în alte articole din revistă, a deranjat o anumită parte a acestor cercuri. Dar, ce să vezi? Vorba neamţului din fruntea ţării: Ghinion! O majoritate a celor din sistemele din jurul cercurilor de putere simpatizează cu ideile prezentate de revista noastră, şi asta pentru că suntem patrioţi şi ne apărăm neamul, tradiţiile, valorile, semenii şi Patria. Care Patrie nu este Statul.

Patria nu este Statul

Astfel suntem în poziţia actuală în care răspândim informaţia spirituală chiar şi în unele cercuri politice, fără ca noi să avem conexiuni înspre acest domeniu care totuşi afectează viaţa românilor, prin deciziile şi iniţiativele unora sau altora dintre politicieni. La drept vorbind, politica este inamicul numărul 1 al laturii spirituale în actuala existenţă, deoarece prin ceea ce se petrece în fiecare săptămână determină reacţii cel puţin la nivel emoţional şi mental din partea populaţiei. Şi ca urmare aceste reacţii devin o încărcătură karmică ce poate perturba trezirea spirituală a celor interesaţi de evoluţie.

Este destul de clar că la ora actuală în România, datorită stării de lucruri existentă, nu se pot înfiinţa reale comunităţi spirituale. Dar pentru acest prezent există conexiuni între grupuri spirituale, mulţi dintre cei care fac parte din aceste grupuri învăţând cum să dezvolte acele părţi necesare fuziunii grupurilor pentru a se forma adevăratele comunităţi spirituale.

LA ORA ACTUALĂ ÎN ROMÂNIA, DATORITĂ STĂRII DE LUCRURI EXISTENTĂ, NU SE POT ÎNFIINŢA REALE COMUNITĂŢI SPIRITUALE.

Factorul vulnerabil în privinţa tuturor celor care au iniţiative spirituale în acest sens este cel financiar. Şi nu pentru că nu ar putea avea bani mulţi cu care să pună în aplicare etapele de dezvoltare spirituală a grupurilor, cât mai degrabă datorită faptului că ideea de bani şi spiritualitate la un loc încă este greşit înţeleasă. Unii dintre cei spirituali care îşi doresc mai mulţi bani, pentru a porni o chestie de grup spiritual, se lovesc de aceeaşi chestie menţionată.

Dacă nu ai fonduri, nu poţi dezvolta spiritualitatea. De ce? Păi dacă îţi aloci o parte din timp pentru a face bani, necesari dezvoltării unor mici proiecte spirituale, nu vei mai avea timp de spiritualitatea propriu zisă, căci preocuparea pentru a aduna bani va consuma prea mult timp. Deci trebuie schimbat punctul de referinţă.

Este atât de important ca toţi cei spirituali să aplice o lege străveche, încât devine categoric imperativă o asemenea atitudine. Chiar dacă cei spirituali nu au destui bani pentru astfel de proiecte, să se vadă pe ei înşişi în postura în care au deja destui bani, dar ei mai pot cere Universului încă şi mai mulţi bani, pentru că sunt necesare fonduri în mod constant. Şi vor vedea că încep să se întâmple anumite situaţii favorabile, care le aduc banii necesari şi persoanele potrivite pentru dezvoltarea proiectelor spirituale.

Dacă nu ai fonduri, nu poţi dezvolta spiritualitatea

Aceasta este atitudinea care trebuie manifestată de către toţi cei implicaţi în dezvoltarea Reţelei de Eliberare Spirituală, în stadiul ei actual de formare de grupuri care mai târziu se vor unifica într-o forţă spirituală tot mai mare. Unificându-se vor genera o vibraţie comună tot mai mare care prin Legea Rezonanţei va determina apariţia şi formarea unor noi structuri care vor alcătui primele reţele de adevărate comunităţi spirituale, atât de necesare pentru ieşirea României şi a Patriei din această stare de lucruri, unde au dus-o ”barbarii de tirani” care s-au succedat vreme de 28 de ani pe la conducerea ţării…

Articolul precedentTranziţia către Înălţare – Abundența și Prosperitatea (VI)
Articolul următorÎn căutarea Focului Viu
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile