Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 4 minute

Frecvenţele corpurilor mental şi astral a multor sute de milioane de oameni din lumea întreagă au început să crească, fiind curăţate de acţiunile echipajelor Confederaţiei Galactice.

Statul paralel… The Deep State cum mai este numit în Statele Unite, adică statul infiltrat sau statul subteran. Informaţii de ultimă oră, în momentul când scriu acest editorial, se referă la faptul că în Europa cancelarul Angela Merkel, o bună prietenă a lui George Soroş, a anunţat că nu va mai candida la şefia formaţiunii politice care a susţinut-o timp de 18 ani. Desigur că aceasta este o ştire politică, dar noi nu facem aici politică, ci discutăm despre efectele karmice ale acesteia asupra populaţiei bătrânului continent. Aşa cum însăşi Merkel a declanşat efecte karmice asupra tuturor naţiunilor europene, prin deciziile sale atunci când a insistat ca ţările Uniunii Europene să-i primească pe imigranţii musulmani.

Cu toate că planul soroşist aplicat de câţiva lideri europeni a tulburat destul de mult apele în Uniunea Europeană, iată totuşi că Mişcarea de Rezistenţă Spirituală lucrează cu spor în multe ţări europene, printre care şi la noi.

Această Mişcare de Rezistenţă Spirituală, despre care vorbea şi Cobra (aţi putut citi în ultimii 2 ani în revistă câteva articole traduse cu informaţii de la Cobra), este o facţiune largă şi răspândită pe întreaga planetă, care luptă împotriva grupării Illuminati, pentru eliberarea omenirii de sub nefasta influenţă a unei astfel de adunături de specimene întunecate. Unul dintre exponenţii cei mai activi şi încă în viaţă, la vârsta de 88 de ani, este chiar Soroş, cel care conform declaraţiilor sale publice la unele posturi TV americane, intenţionează să distrugă ţările naţionaliste pentru a le remodela după cum are el chef.

Pentru un asemenea miliardar Illuminati, care spune şefilor Comisiei Uniunii Europene ce şi cum să facă, nu contează că distruge sute de milioane de destine în Europa şi în alte ţări ale lumii, pe el îl interesează banii şi modelarea societăţii după cum vrea el. Nu contează ce şi cât distruge, bani să iasă. Şi Soroş nu e singurul care procedează în felul acesta, deşi alţi membri Illuminati, care deţin diferite funcţii şi poziţii în societatea planetară, au alte mijloace de acţiune.

Astfel avem o imagine despre adevărata amploare a conflictului dintre Lumină şi întuneric, tabăra întunecaţilor aflându-se prin membrii ei de vârf, alde Soroş, în conexiune cu grupul dimensional Chimera, care a dominat omenirea până de curând. Mulţi dintre membrii mici şi mijlocii ai Illuminati au fost eliminaţi de pe poziţiile avute, au rămas însă pe mai departe – pentru că nu este uşor să-i elimini pe toţi – în structuri importante, cum sunt la americani în CIA şi în FBI, dar şi în anumite segmente ale Pentagonului. Asemenea adepţi ai Statului Paralel sunt şi la noi, în diferite instituţii, printre care justiţie, administraţie publică, servicii de informaţii şi unele ministere.

Vorbim aici despre lupta între principii de fapt. Pentru că Illuminati vor pe mai departe să-şi impună principiile lor, deoarece folosesc resursele planetei pentru scopurile lor (iar asta seamănă cu ce făceau Anunnaki în vremea lor folosind oamenii ca sclavi pentru extragerea minereurilor), iar populaţia nu beneficiază decât de 5% din profiturile de pe urma resurselor. În schimb Mişcarea de Rezistenţă Spirituală luptă pentru principiile corecte, spirituale, de pe urma cărora în mod echitabil întreaga omenire să beneficieze de bunăstare în viitorul apropiat.

Deocamdată sunt încă multe de rezolvat, însă Mişcarea de Rezistenţă acţionează la nivel planetar pentru formarea unei Reţele de Eliberare Spirituală mondială, care să poată dezvolta în fiecare ţară, care are un anumit grad de dezvoltare economică, grupuri de persoane care să realizeze prin misiunile proprii o serie de etape necesare tuturor cetăţenilor din ţările respective, prin care să se elibereze în primul rând de sub influenţa nefastă a mijloacelor de propagandă a mass-mediei aflate în mâna Illuminati – ziare şi posturi de radio-TV centrale.

Este oarecum o luptă inegală, pentru că în timp ce slugile illuminati au la îndemână în foarte multe ţări, mai ales în Europa, multe publicaţii tipărite şi online pe internet, precum şi posturi de radio şi televiziune aservite complet, prin care-şi răspândesc minciunile zilnic, Mişcarea de Rezistenţă Spirituală dispune de mijloace similare într-o foarte mică măsură, însă mediul cel mai avantajos pentru asta este tot internetul.

De asemenea informaţiile transmise de Mişcarea de Rezistenţă transpar şi în multe seminarii spirituale care au loc în multe ţări, aşa cum se întâmplă şi la noi. Despre asemenea lucruri am mai scris de-a lungul editorialelor, însă ne aflăm acum într-o perioadă în care Europa naţiunilor se va reconfigura. Polonezii, ungurii, slovacii, slovenii şi este posibil să mai fie şi alte naţiuni, au spus un NU! hotărât Uniunii Europene. Mai amintim aici dorinţa britanicilor de a organiza din nou un referendum pe tema ieşirii din Uniunea Europeană. Asta este ceea ce se întâmplă pe tărâmul fizic tridimensional.

pleiadeenii, arcturienii, andromedanii şi alte civilizaţii evoluate pregătesc în continuare alte etape de eliberare a omenirii

În spaţiile cosmice şi dimensionale, pleiadeenii, arcturienii, andromedanii şi alte civilizaţii evoluate pregătesc în continuare alte etape de eliberare a omenirii de sub influenţa Illuminati şi a reptilienilor. Pentru că s-au adunat de-a lungul ultimelor secole mai ales, în urma atâtor atrocităţi comise de oameni în numele credinţei, păcăliţi evident de falsele doctrine aruncate de Illuminati în mijlocul naţiunilor, straturi de karmă negativă care încă afectează capacitatea de înţelegere a indivizilor umani. Frecvenţa grosieră a energiilor karmei negative nu permitea cetăţenilor lumii, până în urmă cu vreo 20 de ani când a început să ia amploare Mişcarea de Rezistenţă Spirituală, dar de prin anul 1999 de când cu eclipsa totală de Soare din luna august a acelui an, au început să se schimbe în bine treptat o serie de aspecte.

Desigur că drumul schimbării în bine e lung, după atâtea milenii de nenorociri. Dar pentru acum ne aflăm într-o etapă decisivă pentru eliberarea de sub influenţa malefică a acestor specimene de Illuminati. Frecvenţele corpurilor mental şi astral a multor sute de milioane de oameni din lumea întreagă au început să crească, fiind curăţate de acţiunile echipajelor Confederaţiei Galactice. Treptat aurele oamenilor vor depăşi ca frecvenţă acea frecvenţă a dispozitivelor deţinute de Illuminati, prin care ţineau sub control nivelul mental de înţelegere al oamenilor. Şi dacă mai adăugăm la asta faptul că frecvenţa Schumann a crescut la 35 Hertzi ne dăm seama că ne aflăm foarte aproape de perioada în care datorită frecvenţelor vibraţionale cosmice, noi vom avea abilitatea la un moment dat de a percepe adevărata identitate spirituală a acestor Illuminati. Când vom putea realiza asta va fi adevărata Revoluţie Spirituală, iar acele zile nu sunt departe de noi… Voalul vibraţional se va ridica şi noi vom putea percepe şi înţelege în sfârşit Adevărul de care ne spunea Iisus…

Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – Comunități Spirituale (X)Reţeaua de Eliberare Spirituală – Dacia (XII) >>
Articolul precedentTranziţia către Înălţare – VII
Articolul următorExtratereştrii luciferieni – III
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile