Reţeaua de Eliberare Spirituală
© Shutterstock

Lumina creşte tot mai mult în România, de aceea acţiunile disperate de a-şi menţine slugile în Sistemul de aici sunt tot mai accentuate din partea Illuminati. Bumerangul se întoarce!

Se pare că Franţa condusă de Macron, una din slugile Illuminati, preia treptat de la Germania Angelei Merkel puterea de influenţă malefică în Europa.

Odată cu renunţarea de bunăvoie a lui Merkel la şefia formaţiunii politice pe care a reprezentat-o vreo două decenii, polii de influenţă geopolitică se reconfigurează din mers.

Am mai analizat aceste situaţii de-a lungul anului, dar acum spre sfârşitul lui 2018 se schimbă unele macazuri în Europa.

Orice decizie şi acţiunile ale liderilor vest-europeni are consecinţe karmice asupra naţiunilor de pe bătrânul continent.

Se pare că Merkel a cam obosit să ţină ritmul, iar Illuminati îi cam spun ”Pa!” în favoarea altei slugi de-a lor, Macron aşa cum spuneam.

Macron, acest preşedinte al Franţei nu are nici un fel de scrupule, este mai rechin decât Merkel.

La drept vorbind orice protest reprezintă o revărsare haotică de energii ce perturbă serios echilibrul evoluţiei naţiunilor europene.

Este foarte uşor de înţeles că Illuminati au încă un instrument foarte eficient la îndemână pentru a controla naţiunile lumii – preţul la carburanţi. Căci atâta vreme cât concernele mondiale în domeniul petrolului şi resurselor sunt ale lor, orice iniţiativă de eliberare cu tentă spirituală este contracarată de scumpirea carburanţilor.

”Vreţi să vă eliberaţi de noi? Ia să vă scumpim un pic carburanţii! Să vă zădărnicim acţiunile!” zic Illuminati în sinea lor. Şi chiar asta se întâmplă. Am mai spus-o!

Dacă la începutul secolului 20 Tesla ar fi reuşit să se impună cu a sa energie liberă, omenirea n-ar mai trecut prin cele două atrocităţi numite războaie mondiale.

Monopolul pe carburanţi, ca formă de dependenţă impusă de Illuminati, este folosit pentru a ţine populaţia sub control prin multiple pârghii.

Când vrea o ţară sau o naţiune să se elibereze de mijloacele de control ale Illuminati, pac! o scumpire de carburanţi!

Când vrea vreo naţiune să o ducă mai bine, pac! cursul valutar urcă în ţara respectivă!

Şi tot aşa.

Acestea sunt mijloace perfide şi mizerabile din punct de vedere moral, prin care slugile Illuminati încearcă să controleze pe mai departe destinul naţiunilor.

Iată că au apărut automobilele electrice de la Tesla, de la BMW şi cred că şi de la Wolkswagen, care deja fac concurenţă celor pe benzină şi motorină. Deci se poate!

Este semnalul că Illuminati încep să piardă teren şi pe partea monopolului carburanţilor.

Eliberarea Spirituală înseamnă NU DOAR să fie înfiinţate comunităţi eco-spirituale, ci şi SĂ EXISTE acces la tehnologia viitorului – energia liberă, maşinile electrice, dispozitive de tip semi-cuantic – prin care să nu mai depindem de monopolul impus de Illuminati.

Poate că nu ştiaţi dar aproximativ 80% din ceea ce există pe piaţă – de la ambalaje fel de fel şi până la geamuri termopane şi materiale de construcţii din incintele clădirilor – provine din prelucrarea ţiţeiului. Astfel pungile de plastic în care cetăţenii lumii îşi îndeasă cumpărăturile provin din prelucrarea ţiţeiului. Este doar unul din sutele de exemple.

Jucăriile, ambalajele, cutiile de orice mărime, toate din plastic, sunt prelucrate din ţiţei. Inclusiv bancnotele din multe ţări ale lumii, pentru că şi acestea tot din material plastic sunt realizate, deci tot din prelucrarea ţiţeiului.

Vă daţi seama ce mega industrie dirijează Illuminati, cu cetăţenii planetei pe post de sclavi care cumpără de la aceşti întunecaţi lipsiţi de scrupule?

În unele ţări s-a renunţat prin lege la orice pungă din plastic, de la cel mai mic magazin până la hipermarketuri, cumpărăturile find puse în pungi de hârtie, aşa cum se obişnuieşte în multe state din Statele Unite.

De ce este Soroş atât de înverşunat împotriva unor ţări ca România, Ungaria, Polonia sau Cehia?

Pentru că în aceste ţări, deci inclusiv la noi, se păstrează în continuare nucleul de identitate naţională raportat la strămoşi. Ori acolo unde te duci să iei resursele unei ţări mai pe nimic, aşa cum face Soroş prin diferite instituţii de-ale sale, plantate prin Europa de Est, nu poţi să iei cu de-a japca cum ai tu chef resursele acelei naţiuni, atâta vreme cât naţiunea aia este unitară şi se opune. Cam asta se întâmplă naţiunii noastre acum.

Odată ce au început să fie dezvăluite multe dedesubturi, aşa cum puteţi vedea aproape în fiecare zi la televizor, slugile Illuminati din România, plasate prin diferite funcţii în multe instituţii de-ale statului, produc întârzieri, blochează premeditat unele acţiuni de dezvăluire, şi chiar ameninţă pe cei care au curajul să aducă la lumină informaţiile.

Dacă până şi cei de la Bruxelles şi Strasbourg au admis că am avut cea mai mare creştere economică – ce-i drept datorită consumului şi nu datorită producţiei – din Europa, înseamnă că lucrurile la noi încep să se mişte spre bine.

În urmă cu vreo 10-12 ani spuneam într-un articol că de abia după 28 de ani, adică un ciclu de-al lui Saturn de la Revoluţie, în România lucrurile vor începe să meargă bine, nu după 20 cum spunea un trădător de ţară (care a şi murit între timp) la un post TV cu vreo 15 ani în urmă. Dar vedeţi că dacă încep să meargă bine, vin slugile Illuminati din opoziţie şi de la Cotroceni şi ţipă că e nenorocire, că guvernul actual e o catastrofă şi trebuie să plece.

Acesta este pentru noi semnalul că Illuminati se tem de ceea ce se petrece deja în România.

Naţia se trezeşte din ”somnul cel de moarte” şi ne dăm seama de situaţie.

Măsurătorile noastre cu privire la procentul de lumină şi la nivelul de conştiinţă din România sunt următoarele: pe Bucureşti procentul de lumină a ajuns la 58%, dovadă că atâtea chestiuni au ieşit la lumină şi slugile Illuminati au devenit agresive. Pe România procentul de lumină este de 52%, în timp ce nivelul de conştiinţă în Bucureşti este 4,43D, iar per general în România este de 4,30D.

Acesta este semnalul că eforturile Lucrătorilor în Lumină din România dau rezultate.

Lumina creşte tot mai mult în România, de aceea acţiunile disperate de a-şi menţine slugile în Sistemul de aici sunt tot mai accentuate din partea Illuminati. Bumerangul se întoarce!

Se apropie vremea când ne vom apuca de curăţenie! Şi vom curăţa toată mizeria Illuminaţilor din România, apoi o vom arunca la groapa de gunoi a istoriei. Şi vorba unui brav general, Ieremia Grigorescu, care le-a spus înaintaşilor lui Angela Merkel la Oituz în 1917 – ”Pe aici nu se trece!”

Şi într-adevăr, aici e România-Dacia! Şi pe aici, pentru Illuminati, niciodată nu se trece!

Următorul episod<< Reţeaua de Eliberare Spirituală – XI

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?