De la trezirea la înțelegerea faptului că ești un Lucrător în Lumină poate dura ani de zile, dat fiind faptul că fiecare Lucrător este un om ca toți ceilalți.

Despre acest termen de Lucrător în Lumină ați mai citit în revista noastră, și sunt convins că cei care aveți și internet ați mai găsit și pe siteuri din străinătate informații despre așa ceva.

Ceea ce nu știți însă și asta este o parte inedită a acestui articol. Lucrătorii în Lumină sunt clasificați în 8 mari categorii. Dar înainte de a trece la descrierea lor – și atenție! unii dintre voi s-ar putea recunoaște într-o categorie sau alta – trebuie menționat un aspect esențial al acestei chestiuni. Așa cum ați citit în revistă, într-un articol tradus de la Cobra, Rețeaua Lucrătorilor în Lumină fusese avariată la nivel global într-o proporție de 40%, dar aceasta se reface foarte repede. Este normal să fie așa, că doar sunt oameni acești Lucrători în Lumină, nu roboți fără simțire și obligații omenești față de familie și prieteni.

Rețeaua Lucrătorilor în Lumină fusese avariată la nivel global într-o proporție de 40%

În plus, trebuie spus clar și răspicat, așa cum a transmis Comandantul operațiunilor galactice în zona noastră de galaxie numit Prim Creatorul, că această nebunie cu vaccinarea și pandemia a reușit la nivel global, inclusiv cu fraudarea alegerilor din Statele Unite, deoarece o parte din Lucrătorii în Lumină aflați unii dintre ei în poziții cheie, nu și-au făcut treaba. Mulți dintre ei având familii, fie au fost șantajați, fie amenințați sau chiar eliminați fizic! Un asemenea caz este chiar cel al lui Cobra, a cărui prietenă – posibil perechea sa de suflet – a fost pur și simplu asasinată după ce Cobra a ținut un seminar în Austria în 2016 sau 2017. Deci o lovitură directă sub centură din partea ocultei dată unui Lucrător în Lumină! S-au infiltrat până aproape de el și au operat fără scrupule asasinatul, crezând în acest fel persoana cu nume de cod Cobra va renunța la activitatea sa de dezvăluiri referitoare la Sistem și acțiunile tenebroase ale acestuia peste tot în lume! Ei bine, Cobra n-a renunțat, dar s-a retras o vreme pentru a-și reorienta prioritățile.

Acum că știți în mare ce rol important îl au Lucrătorii în Lumină, să redăm principalele lor caracteristici.

Din punct de vedere tehnic, acest termen de Lucrător în Lumină a fost folosit pentru prima dată la începutul anilor ’80 de către profesorul Michael Mirdad, autor de cărți unele dintre ele deja cunoscute – ”Un curs în miracole”, „Cele șapte inițieri ale Căii Spirituale”, „Cartea Iubirii și Iertării” și altele – și ceva ani mai târziu, în 1997, celebra și cunoscuta Doreen Virtue a preluat termenul și l-a folosit în cartea sa „Calea Lucrătorilor în Lumină”.

Dar ce este un Lucrător în Lumină?

Lucrătorul în Lumină este o ființă umană, care la exterior poate părea de-a dreptul banală, care simte o atracție enormă de a-i ajuta pe alții, oferindu-se voluntar să acționeze precum un far călăuzitor pentru alții. Dar de la trezirea la înțelegerea faptului că ești un Lucrător în Lumină poate dura ani de zile, dat fiind faptul că fiecare Lucrător este un om ca toți ceilalți, cu aceleași cerințe și necesități lumești – un venit stabil și constant, o casă unde să locuiască, necesitatea de a mânca, de a se îngriji și de a se odihni etc. – și de aceea misiunea sa este mai dificilă decât a oamenilor obișnuiți. Au foarte multă intuiție, simt schimbările subtile în câmpul colectiv, și nu în ultimul rând dispun de capacități spirituale.

Iată care sunt categoriile Lucrătorilor în Lumină: 1 – Îndrumătorii spirituali și vindecătorii; 2 – Mediumii și clarvăzătorii; 3 – Lucrătorii în Rețea și Paznicii Porților Cunoașterii; 4 – Manifestatorii; 5 – Ghizii și mesagerii divini; 6 – Transmutatorii; 7 – Visătorii și Exploratorii; 8 – Aventurierii și Ghizii de Ascensiune.

Despre fiecare dintre aceste 8 categorii vom explica un pic mai pe larg în numărul următor.

Următorul episodRețeaua Lucrătorilor în Lumină (II) >>
Acest articol face parte 1 din 4 seria Rețeaua Lucrătorilor în Lumină
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile