Spre deosebire de categoriile descrise în numărul anterior, în ceea ce privește Semințele Stelare (Starseeds), avem doar două grupe.

În numărul trecut ați putut vedea cele 8 categorii de Lucrători în Lumină, deși unii consideră că sunt doar 7, alții consideră că sunt 11 sau chiar 12. Dar oricum ar fi, categoriile enumerate conțin toate tipurile de Lucrători în Lumină, și unul dintre aspectele subtile referitoare la aceștia este cel legat de existența Semințelor Stelare – Starseed – despre care s-a scris tot mai mult în ultimii ani.

Semințele Stelare sunt spirite care nu aparțin lumii Pământului ca origine, ele venind din multe alte lumi mult mai evoluate. Dacă vreodată v-ați pus întrebarea cum se poate reîntrupa o Sămânță Stelară pe Pământ venind in lumea aceea foarte evoluată, este necesar să spunem că mai întâi acea ființă Sămânță Stelară trebuie să-și încheie o existență acolo în lumea ei foarte evoluată, după care spiritul ei trece într-un plan dimensional superior. Acolo împreună cu ghizi spirituali de rang înalt își alege următoarea existență, și multe Semințe Stelare au ales să ajute oamenii de pe Pământ, în evoluția lor căreia i se opun spiritele rele de aici.

Vom face o clasificare destul de clară a unor noțiuni în acest sens, deoarece mulți atunci când folosesc denumirile menționate fac confuzii. Și uneori, aceste confuzii pot duce la înțelegeri greșite…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Rețeaua Lucrătorilor în Lumină (II)Rețeaua Lucrătorilor în Lumină (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 4 seria Rețeaua Lucrătorilor în Lumină
3 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Pamela

Da, da! Știu un individ care se dă mare șaman și lucrător în lumină și care de fapt este escroc.