Timp estimat de citire: 3 minute

Foarte mulți Lucrători în Lumină nu realizează, că mentalul lor se află pe planul astral, în loc să fie pe planul mental.

Așa cum ați citit în numărul trecut despre clasificarea Lucrătorilor în Lumină, aceștia dispun de diferite abilități în funcție de categoria din care fac parte, de lumea din care provin și poate nu în ultimul rând de nivelul evolutiv propriu.

Și în cele ce urmează vom desluși o chestiune care și-a pus amprenta într-un mod nedrept asupra acestui domeniu spiritual reprezentat de Lucrătorii în Lumină.

După 1990 când țările foste comuniste au trecut la „democrația” occidentală, și la noi în România au început să apară și să se dezvolte treptat terapeuți în diferite domenii. Reflexologia, bioenergia, reiki, masajul, astrologia au devenit astfel domenii în care mulți s-au specializat de-a lungul anilor, deși încă sunt și la ora actuală unii care-și iau atestatele doar plătind o sumă anume, devenind peste noapte „maeștri reiki”, „bioterapeuți”, „clarvăzători” și lista asta poate continua cu multe alte exemple. Dar nu despre asta vorbim aici, ci despre o calitate a multor Lucrători în Lumină autentici, ale căror abilități – unii dintre ei sunt nativi în privința acestor abilități spirituale – au fost și sunt tributare tiparelor și comportamentelor moștenite genealogic din familia în care s-au născut.

Un exemplu în acest sens este cel de la americani, de acum doi ani, când din partea civilizațiilor extraterestre benefice s-a primit un mesaj concret, care se referea la faptul că mulți Lucrători în Lumină, care aveau fiecare pe bucățica sa misiunea de a contribui la victoria lui Trump în alegeri, nu și-au mai făcut treaba din cauză că având familie, au fost șantajați, amenințați direct sau indirect și în unele cazuri abordați direct de către slugile ocultei, care i-au intimidat pentru a nu-și continua misiunea. Acești Lucrători în Lumină sunt răspunzători pentru faptul că actualmente Biden și clica sa au pornit conflictul din Ucraina. Acești Lucrători în Lumină au fost ca urmare retrași și înlocuiți. Aviz amatorilor!

Chiar și mulți dintre cei spirituali, care se cred de neînlocuit, pot fi schimbați dacă Planul Divin o cere și mai ales dacă ei nu-și fac treaba!!

Ce trebuie înțeles din asta?

În primul rând, datorită educației primite în familia în care s-au născut, și în al doilea rând datorită influențelor multiple din partea societății în care trăiesc, foarte mulți Lucrători în Lumină nu realizează, chiar dacă-și înțeleg menirea și-și încep misiunea – fie că sunt mediumi, fie că sunt clarvăzători, telepați, terapeuți etc. – că mentalul lor se află pe planul astral, în loc să fie pe planul mental. Astfel cei care sunt, de exemplu, clarvăzători – cei care spun că va fi ceva anume și ce au spus, nu s-a împlinit – ale căror abilități în loc să funcționeze pe planul mental, funcționau pe planul astral, al iluziilor și dualității. Pentru simplul fapt că astralul fiind dual, acel potențial putea veni sau nu în manifestare, influențat de masa de Liber Arbitru al celor care auzeau ce spuneau asemenea clarvăzători.

În schimb există alți Lucrători în Lumină care și-au adus mentalul pe planul mental și ce văd ei acolo, dacă e spus, se va împlini, deoarece planul mental e nivelul de 5D unde dualitatea dispare. Deci e o singură variantă de manifestare, și prin urmare este bine să acordăm mai multă atenție informațiilor vehiculate pe la diferite posturi de unii Lucrători în Lumină, care fac erori tocmai pentru că nu și-au pus la punct structura corpurilor subtile. Și nici nu-și dau seama de distorsiunea din ei înșiși.

Dacă asemenea Lucrători în Lumină nu se trezesc să-ți rezolve problema, ori vor fi retrași din planul fizic, ori li se va retrage capacitatea spirituală de care dispun, spre a nu mai determina deformări ale liniei temporale a viitorului la care participăm cu toții. 

Următorul episod<< Rețeaua Lucrătorilor în Lumină (III)
Articolul precedentCopiii maeștrilor spirituali
Articolul următorIluzia civilizației – Cum folosim cuvintele
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile