Revelaţii în întuneric
© Pixabay

În lume apar idei şi concepte ce aparţin unei conştiinţe extrem de înalte. Acestea sunt seminţele Noului Gând care începe să crească, iar acest Gând este graţios şi logic şi cu toate astea nu veţi şti niciodată de el.

Te afli într-o cameră unde e întuneric, plină cu alţi oameni.

În cameră e atât de întuneric încât vă loviţi unul de celălalt.

Unii devin anxioşi, înspăimântaţi chiar de faptul că nu pot vedea cine se află lângă ei, ce intenţii au ceilalţi, ce ar putea să ascundă, sunt femei sau bărbaţi şi ce caută ei aici cu mine?

Te simţi izolat.

Ai bâjbâit până când ai reușit să apuci pe cineva de mână. Parcă nu-ți mai vine să-i dai drumul.

Între timp, ai mai găsit pe alţii care să se ţină de mână şi ușor-ușor începi şi te simţi în siguranţă atât timp cât nu dai drumul strânsorii.

E întuneric! Nu intra în ceilalţi! Nu ştii cine sunt sau ce vor.

Începi să ai încredere doar în cei pe care îi ţii de mână.

Cel mai bine ar fi să formaţi un grup cât mai restrâns, ceva tehnici de apărare astfel încât ceilalţi să nu vă pună în pericol.

De sute, dacă nu chiar de mii de ani, această poveste reprezintă conștiința planetară. Am separat, am combinat și am apărat. Alții, care au fost într-adevăr în întuneric, au cucerit toate teritoriile pe care le puteau stăpâni prin forţă.

În această cameră apare deodată un Luminător, un suflet bătrân.

Aprinde un chibrit.

Chiar dacă un chibrit nu face prea multă lumină, totuși într-o cameră complet întunecată puțină lumină e o binecuvântare.

Dintr-odată camera se schimbă.

Nu se inundă de lumină neapărat dar cel puțin începe fiecare să vadă mai bine în jurul său.

Îți vezi vecinii pentru prima dată şi culmea, sunt la fel ca tine – înfricoșați! Unii vor renunța la apărare, alții vor căuta alte mâini care trebuiesc ținute și astfel vor găsi alte grupuri la fel ca și ei.

Mulți vor vrea să vadă de unde vine lumina aia, căci nici nu știu numele celui care ține chibritul în mână.

Oare ce doctrină are persoana care a făcut lumină? Face parte din vreo organizație sau din vreo grupare? N-a avut decât lumină!

Mulți vor vrea și mai multă, așa că se uită către purtătorul de chibrit spunându-i:

– Putem să împărțim între noi focul de la chibrit?

– Sigur ca da, răspunse Luminătorul.

Apoi fiecare încearcă să găsească ceva care să poate fi aprins, o bucată de hârtie, ceva de lemn sau chiar și haine doar să se poată vedea și mai clar aşa că brusc s-a făcut și mai multă lumină.

Pe lumină nu mai există motiv de teamă, întunericul dispare.

Asta este metafora conștiinței purtătoare de lumină de pe planetă, crescând încet-încet. Intensifică-ți Lumina prin felul cum reacționezi la toate astea și fără să rămâi blocat în teamă. Nici un lucru întunecat nu poate supraviețui luminii voastre! Acesta este adevărul timpului mult așteptat.

Aşa că seminţiile mele interstelare, vă rog eu, nu vă mai lăsaţi polarizaţi de opinii şi reacţii. Doar ştiţi că există energii foarte vechi în societatea noastră care au fost întotdeauna aceleaşi şi care reprezintă trecutul unei naturi umane nu foarte elevate. Trebuie să decideţi ce faceţi cu ele.

Dacă voi credeţi în Marea Schimbare şi aţi început să adoptaţi o gândire mai benefică, permiteţi-mi să vă spun ceva.

Există lumină pe planeta asta despre care încă nu se vorbeşte pe cât ar trebui.

În lume apar idei şi concepte ce aparţin unei conştiinţe extrem de înalte. Acestea sunt seminţele Noului Gând care începe să crească, iar acest Gând este graţios şi logic şi cu toate astea nu veţi şti niciodată de el. De ce? Pentru că mass-media trăieşte încă în vechea conştiinţă întunecată a dramei şi mulţi dintre voi sunteţi dispuşi să creaţi un mediu propice pentru a o susţine.

Vă spun acest lucru pentru că difuzarea ştirilor nu numai că este deformată, dar este şi periculoasă pentru că vă oferă impresii false despre situaţia generală a planetei. Înţelegeţi că ei sunt blocaţi în vechea paradigmă şi nu au ajuns încă în prezent să cunoască ce s-ar putea întâmpla cu adevărat pe planetă. Nu încă. Chiar şi canalele de educaţie şi istorie prezintă o realitate distorsionată şi părtinitoare de te lasă mască. Întreaga lor atenţie este orientată către oribilitate şi întuneric. Ei cred că asta e ceea ce oamenii îşi doresc cu adevărat.

Cei care aveţi internet şi sunteţi mai selectivi nu vă mai lăsaţi conduşi de către reacţiile emoţionale pavloviene, fie proprii, fie ale celorlalţi.

Încercaţi să conştientizaţi că reacţia este un atribut tribal care ne-a permis în vremurile tulburi ale evoluţiei noastre să găsim motive de anihilare a semenilor. Nu spun să nu aveţi reacţii, spun doar să le conştientizaţi pentru a nu vă întuneca judecata.

Dacă eşti unul din cei care se aprind repede, înseamnă că eşti aici să creezi o nouă revoluţie, dar o revoluţie a sufletului nu o revoluţie socială, politică sau culturală.

Adu-ţi aminte că nicio revoluţie exterioară nu a schimbat nimic cu adevărat în afara faptului că au murit oameni.

Eşti aici să creezi o revoluţie interioară prin puterea exemplului şi nu arătând cu degetul, pentru că asta poate să facă… oricine.

4 COMENTARII

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?