Revista Cosmos la „Body, Mind, Spirit”
Cosmonauticii (o parte din ei)
Timp estimat de citire: 3 minute

Echipa Cosmos a fost prezentă de data aceasta în galben auriu, un simbol al evoluţiei spirituale, al bunăvoinţei, al generozităţii şi bunăstării. Practic am adus o bucăţică din Soare în festivalul ”Body, Mind, Spirit”.

A 24-a ediţie a celebrului de acum festival ”Body, Mind, Spirit” s-a desfăşurat de-o manieră care, de data aceasta, ne-a încântat de-a dreptul, deşi în realitate nu a adus nimic nou faţă de ediţiile anterioare. Cu toate acestea faţă de ediţiile anterioare desfăşurate în Bucureşti aceasta de acum a fost una în care s-au simţit forfota şi interesul care mie personal mi-au plăcut atunci când le-am constatat la primele 2-3 ediţii.

La început a fost ceva cu totul inedit, original, deşi festivalul ”Body, Mind, Spirit” desfăşurat la noi este doar o copie sau dacă vreţi o reproducere în variantă specific românească a aceluiaşi tip de festival care se desfăşoară şi în alte ţări, cum sunt cele de la americani de exemplu, unde atmosfera de acolo chiar îţi încântă sufletul la propriu. Mai ales că în alte ţări locaţiile sunt mult mai mari decât cea de la Sala Palatului. Deşi au continuat ediţie după ediţie, festivalurile ”Body, Mind, Spirit” de la noi au traversat pentru câţiva ani o perioadă relativ de monotonie, datorită unor schimbări a echipei care s-a ocupat ani de zile cu organizarea festivalului.

Revista Cosmos Body Mind Spirit

La această a 24-a ediţie a fost pentru prima dată când revista Cosmos a avut un stand amenajat central, ceea ce ne-a plasat chiar în centrul atenţiei tuturor vizitatorilor. În unele ediţii precedente din anii trecuţi, fiind parteneri media ai organizatorilor, ni se repartizase standul pe scări în laterale. Scutirea de nişte cheltuieli ca parteneri media nu a fost o soluţie eficientă, dar ştiţi cum se spune, fiecare lucru are preţul său. Aşa că în toamna aceasta ne-am hotârăt să luăm un stand cu costul aferent.

La standul nostru am oferit vizitatorilor consultaţii cu reducere în Tarot, analiză Biospecter, cu Cheile Genelor, tricouri de toate culorile şi toate mărimile brodate cu motive de geometrie sacră şi cu mandale, pandantive cu motive dacice – brăţări de cupru, de exemplu, foarte bune împotriva atacurilor energetice, a furtului de energie din aură şi a deochiului, precum şi orgonite sub formă de pandantive mici şi piramide ce pot fi puse oriunde în casă, pentru curăţarea energetică a locuinţei, pentru prosperitate, abundenţă, armonie în relaţii, succes profesional etc.

Echipa Cosmos a fost prezentă de data aceasta în galben auriu, un simbol al evoluţiei spirituale, al bunăvoinţei, al generozităţii şi bunăstării. Practic am adus o bucăţică din Soare în festivalul ”Body, Mind, Spirit”. Fără falsă modestie, dar şi fără să ne lăudăm degeaba, pot spune că la standul nostru vizitatorii chiar au făcut coadă ceva mai mult decât la standurile cu cărţi, cristale, produse naturiste cosmetice sau biorezonanţă. Asta deoarece a fost însăşi energia tinerească a întregii echipe Cosmos cea care a rezonat de jur împrejur ca un veritabil magnet, atrăgând vizitatorii de toate vârstele.

Echipa Cosmos Body Mind Spirit

Ca să înţelegeţi cât de apreciaţi am fost, la standul nostru a ajuns chiar şi prezentatoarea TV Iuliana Marciuc, interesată fiind de achiziţionarea pentru tatăl său a unui tricou brodat cu un mic extraterestru care-şi ţine degetele arătător şi mijlociu îndreptate în sus în semn de victorie şi pace, domnul Alecu Marciuc fiind un pasionat cercetător ozenolog.

Concluzionând Echipa de Aur a revistei Cosmos, aşa cum ne-am intitulat la această a 24-a ediţie a festivalului ”Body, Mind, Spirit”, a fost la înălţime şi vă asigurăm că şi de acum încolo vom fi la fel, pentru că tot ceea ce facem facem pentru voi şi pentru trezirea acestei naţiuni hărăzite de Dumnezeu cu un drum zbuciumat dar special prin istorie, prin vremi şi prin timp… Cosmicii de Aur vă salută pe toţi şi vă aşteaptă la următoarea ediţie la ”Body, Mind, Spirit”!

Articolul precedentSoarele şi ”uzina celulară” – III
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor de oase – C4, C5, C6 (XIII)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile