Revista COSMOS 127

În numele Sintropiei

Revista COSMOS nr.127 s-a teleportat! Cu mult noroc o găsiți la chioşcurile de difuzare a presei şi la magazinele Inmedio din hipermarketuri. 

CUPRINS

EDITORIAL
– Reţeaua de Eliberare Spirituală – II
CUNOAȘTERE ȘI EVOLUȚIE
– Ciclurile Galactice şi Renaşterea Omenirii – IV
– Dosarele COSMOS: Ierhahiile Celeste
– Limbajul Civilizațiilor Extraterestre – I
– Dereglările corpurilor subtile are aurei – III
– Pharma Dacica – Detoxifierea de primăvară (promoţional Nr. 127)
– Misterele Crucii Ankh – V
– Rafael, Arhanghelul Energiei de Vindecare – II
– Spirale, Vortexuri și Meandre Cosmice – VI
– Cancerul şi vindecarea lui – II
– Cauzele Spirituale ale Bolilor de Oase – V
– Sănătate de la Natură – Complexul B
– Armonicele în Astrologie – IV
– „Când râde prostul, înţeleptul suspină”
ENIGMELE CIVILIZAȚIEI
– Apa şi Bolile Civilizaţiei – III
– OZN – avangarda Confederaţiei Galactice – IV
– Sahara a fost locuită de Atlanţi? – IV
– Cetatea Luminii din Ţara Luanei – II
– Extratereştrii vor guverna Lumea? – I
– Programul Secret Spaţial – II (pentru cei fără internet)
CON-ȘTIINȚĂ
– Sintropia şi Viitorul Omenirii
– Iluzia civilizației – IV
ÎNTOARCEREA LA SINE
– Omul, între Zei şi Demoni
CHANNELING
– O recenzie neobișnuită (versiune tipărită)
– Comunicări Interdimensionale: Erorile de Evoluție – IX

21 COMENTARII

  1. Sunt un fan ,,Cosmos,,–Are informatii extraordinare care depasesc puterea de intelegere a majoritatii oamenilor.Singurul lucru care lipseste si care ar interesa oamenii obisnuiti ar fi ce fac ,,sufletele,,dupa ce parasesc viata .Ne pot contacta ei intr-un fel asa cum se vorbeste ?Ma refer la informatii raportat la universul,,Cuantic,,

  2. de ce nu băgați numerele trecute în pdf pe site pentru comandă pentru cei ce nu au luat revista de la începuturi? aveți articole interesante și cred că e o idee bună. voi ce spuneți?!?

    • Andrei S. Grama da, dar de exemplu înainte era disponibilă toată colecția la zi pentru comandă pe suport dvd-2 volume parcă și a fost scoasă din oferta revistei și acum aflu că primele 100 de numere în pdf sunt pierdute. Dacă știam de ofertă de altundeva eram de acord că e neoficială, dar așa…să citim articole dintr-o revistă tipărită e una, să avem pdf e cu totul diferit. Văd că la noi nu se poate chestia asta cu pdf-uri sau formate de gen deși eu zic că ăsta e viitorul. Aici e vorba de spațiul de depozitare-una e să cari 120 de numere, alta e să cari 2-3 dvd-uri sau laptopul cu tine. nu mai știu exact de când iau revista, țin minte că la puțin timp după trecerea în format A4. Asta e, oricum mulțumesc de ambele răspunsuri. Noua revistă când apare?!? Are același stil grafic precum coperta numărului nou?!? Seară bună, duminică tihnită!

    • Foarte bine, de ce nu le duplicați și le puneți pe site pentru ca cine vrea, să comande un număr/mai multe-sau de exemplu eu am 2 abonamente la niște reviste din Franța, totul e securizat, nu pot fi duplicate ci doar accesate full online-poate așa ați putea proceda, e mai greu de realizat dar cred că toată lumea ar fi împăcată astfel. E bine oarecum și cu articole, dar nu cred că pot fi TOATE puse pentru citit din TOATE numerele. Așa puteați strânge și ceva fonduri în plus, dar așa cred că ne lungim toată noaptea…era doar un sfat oricum.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?