Acasă Blog Revista COSMOS şi Întâlnirea cu Cititorii – Iulie 2017

Revista COSMOS şi Întâlnirea cu Cititorii – Iulie 2017

0
245

Este foarte important să înţelegeţi că întâlnirile organizate de noi nu sunt nişte simple evenimente unde vorbim fel de fel, ci praguri de conştiinţă şi informaţie care ajută pe toţi cei care vor să evolueze.

Ediţia de vară, devenită deja tradiţională, a întâlnirii revistei cu cititorii săi s-a desfăşurat aşa cum ne-am obişnuit fanii în incinta Hotelului Marshall Garden. Sala largă şi primitoare, unde atmosfera răcăroasă oferită de aerul condiţionat contrasta cu aerul încins de afară, a găzduit o ediţie mai aparte dedicată conexiunii cu strămoşii noştri geto-daci.

Deşi am putea pune pe seama temperaturii destul de ridicate participarea mai slabă din partea cititorilor, noi am observat un fenomen care deja se petrece de o vreme încoace.

La ediţia din primăvară la întâlnire au fost mai mulţi cititori decât acum, ceea ce confirmă disconfortul cauzat de caniculă, pe drumul spre locul unde desfăşurăm întâlnirile.

Unii cititori totuşi nu au mai putut ajunge de câteva întâlniri încoace,  în schimb au apărut alţii noi care vin foarte entuziasmaţi la evenimentele organizate de noi, ceea ce confirmă enunţul lui Einstein că nimic nu se pierde şi masa (de oameni) rămâne constantă.

Ediţia aceasta dedicată conexiunii cu strămoşii a fost şi inedită în acelaşi timp, având în vedere că invitaţii nu au mai fost cei anunţaţi – Mihai Voropchevici şi Victor Bratu, din cauze pur obiective, ci alţii respectiv Dimitria Puchiu – lector şi realizator de emisiuni spirituale la 6TV şi Danaela Daliela – scriitoare, terapeut şi maestru reiki, care au conexiuni foarte bune cu energiile strămoşilor noştri daci. Şi ştiţi cum se spune, că uneori lucrurile se schimbă tocmai pentru a se potrivi exact cu specificul subiectului.

Chiar de la începutul întâlnirii s-a realizat ca de obicei o meditaţie de armonizare, pentru a putea aborda mai uşor informaţiile pe care noi le-am oferit celor prezenţi în sală.

Apoi informaţiile au curs, multe aspecte legate de trecutul strămoşilor noştri fiind aduse în prezent şi explicate pe înţelesul fiecăruia dintre cei veniţi la întâlnire.

De aproximativ 1 an de zile, de la întâlnirea de la solstiţiul de anul trecut , frecvenţele de conştiinţă au început să acţioneze mai vizibil în oameni. Ceea ce este un lucru bun, pe de-o parte, şi problematic pe de altă parte deoarece se pare că tot mai mulţi oameni, din cei paisonaţi de spiritualitate nu prea reuşesc să ţină pasul cu noile energii şi cu ridicarea nivelului de conştiinţă.

Aşa cum spunea Sal Rachele în interviul luat de noi acum 1 an şi ceva, nivelul general de conştiinţă al omenirii era în 2015 de 4,25D. Şi noi putem observa asta tot mai vizibil cu fiecare întlnire cu cititorii pe care le organizăm de-a lungul anului.

Schimbarea de care vorbeam noi cu 3-4 ani în urmă se petrece deja! Transformările interioare în oameni sunt în curs de desfăşurare şi putem să ne bucurăm că se întâmplă asta. Avem compasiune pentru toţi cei care rămân în urmă, dar trebuie să privim şi spre viitor.

Am creat o linie temporală pentru o lume mai bună în octombrie anul trecut şi ne îndreptăm cu certitudine într-acolo, cu fiecare întâlnire organizată.

Conexiunea cu strămoşii s-a făcut de data asta prin intermediul unui portal dimensional prin care a venit la contact Spiritul Lupului Alb – Spiritul Primordial al Luminii, iar efectele sale se vor resimți clar în perioada următoare de timp.

Chiar dacă noi, cei de la revistă, nu mai suntem prezenţi la întâlnirile organizate în vechea formulă cunoscută – Doamna Cici şi Virgil – vă asigurăm că revista Cosmos va fi aici în continuare, pentru voi, ca să ducem mai departe misiunea pe care ne-am luat-o, de a vă aduce Lumina, Cunoaşterea şi Iubirea cu care împreună vom construi cu siguranţă o lume mai bună şi un viitor promiţător pentru noi toţi.

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?