Masca este un trademark Illuminati încă din epoca victoriană.

Fiind un an cu dualitate amplificată, dinamica info-energetică a oricărui tip de ritual poate fi întoarsă pe dos, precum o monedă cu două fețe.

Se vorbește prin cercurile spirituale despre faptul că fenomenul Coronița este un ritual de magie. Nu e de mirare având în vedere că vârful piramidei e burdușit de ocultiști „wannabe”. Celebritățile au dat-o deja pe față, încă puțin și vor apărea manele pe refren „Illuminati, veniți ’ncoace că avem di tăti”. Se pare că mai nou toate lojele sunt în plină campanie de recrutare. Inclusiv Biserica are nevoie de noi adepți. Ceea ce pentru unii este magie, pentru alții este știință, dar indiferent cât de multă cunoaștere deții, fără iubire sinceră în viața ta vei continua să trăiești cu același sentiment de neliniște ca și până acum.

Anul 2020 este (a fost) practic un an al Oglindirii. Dacă nu-ți place ce vezi, nu ai decât să te schimbi pe tine pentru a schimba reflexia din oglindă. Fiind un an super-dual, predomină inclusiv energia lui 4 [2 + 0 + 2 + 0 = 4], de aceea ritualul este împărțit în patru mini-ritualuri sau nivele.

1. Purtatul măștii   
2. Spălatul pe mâini       
3. Distanțarea socială     
4. Carantina

Haideți totuși să vedem cum putem întoarce aceste ritualuri în favoarea noastră.

Purtatul măștii este simbolul principal în ceea ce privește inițierea într-un ordin secret, redată aproape ideal în filmul „Eyes Wide Shut” a lui Stanley Kubrick. Este un trademark Illuminati încă din epoca victoriană. Practic, masca îți transmite subtil următoarea chestie: „Ciocu’ mic și joc de glezne”. Nu ne interesează cine ești sau ce ești, vrem doar să-ți faci treaba. Este un semn de supunere, de aceea masca la gură poate fi lejer asociată cu cenzura. Pe gură manifești tot felul de chestii. Scuipi, înjuri, jignești, spui rugăciuni sau invoci mantre. Pe gură se rostesc cuvintele, se exprimă emoțiile, sentimentele și tiparele comportamentale.

Reversul medaliei este că purtatul măștii îți dizolvă ego-ul, personalitatea, „persona” în latină însemnând mască. Personalitatea este doar o parte din ființa ta și include corpul mental, astral (emoțiile) și mai ales corpul fizic. Este interfața cu care interacționezi în societate. Când îți pui mască îți păstrezi anonimitatea, devii un nimeni. Dacă iei lucrurile personal, riști să-ți subminezi libertatea pentru că în loc să te identifici cu Spiritul – care este infinit mai vast – te identifici doar cu o mică parte din tine. Când realizezi că Sinele tău spiritual este adevărata ta identitate, porți mască doar dacă te obligă împrejurimile sau nu vrei să primești amendă. Teoretic, în interiorul conștiinței tale, poți fi liber chiar și într-un coșciug.

Vrea să ne inducă cineva tăcerea? A venit timpul să mai și ascultăm, nu doar să dăm din gură? Dacă privim lucrurile din această perspectivă, dintr-un ritual de magie neagră l-am transformat într-o „simbologie” chiar utilă. Masca impune o anumită prezență, pentru că practic toate acele calorii salvate în timpul tăcerii, sunt folosite la alte procese cognitive. Faceți un exercițiu simplu. Încercați să nu mai vorbiți câteva ore să vedeți câtă energie salvați. Dacă nu știi ce să faci cu acel surplus de energie, riști să te trezești chiar și cu dureri de cap. Când taci, ești mult mai atent la tine. Ai timp să-ți asculți respirația, durerea sau recunoștința. Poate cine știe, vom învăța să ne privim mai des în ochi sau vom deveni mai empatici unii cu ceilalți. Dar e mai simplu să te speli pe mâini…

Ritualul numărul doi este „spălatul pe mâini”. Este momentul când Pilat din Pont se spală pe mâini de Iisus. Guvernatorul roman execută o spălare rituală a mâinilor sale în fața poporului din Israel, ca un mijloc de a plasa responsabilitatea pentru moartea lui Hristos direct pe umerii celor care au cerut să fie crucificat. Deși pare un gest pentru neasumarea responsabilității, înseamnă de asemenea și trecerea de la un statut vechi la unul nou, o purificare. Este semnul că trecem la o „nouă normalitate”, o expresie foarte insidioasă dacă stăm s-o analizăm. La urma urmei, „normalitatea” este doar o invenție a minții noastre. Nouă NU ne trebuie normalitate, nouă ne trebuie NATURALEȚE, ceea ce este cu totul altceva.

Următoarele două ritualuri sunt „distanțarea socială” și „izolarea”. Cele două merg mână în mână. Distanțarea socială și izolarea duc la separare, iar separarea la conflict. Vedeți foarte bine acest “noi” versus „ei” și „cei cu mască” versus „cei fără mască”. Avem clasicul Divide et Impera sau „când doi se ceartă, al treilea câștigă”. Dacă privim și cealaltă față a monedei, distanțarea socială poate fi un lucru bun, în sensul că fiecare individ rămâne în propriul său spațiu personal. Este o formă eficientă de curățare și deparazitare energetică, o practică realizată intuitiv de către asceții timpurilor noastre. Cine știe, e posibil în curând să adoptăm mai des saluturile hinduse și buddhiste. 🙂

Lăsând gluma la o parte, dacă nu rămâneți suficient de atenți, vă puteți trezi cu preșul tras de sub picioare. Adică fără drepturi și libertăți. Fiind un an cu dualitate amplificată, dinamica info-energetică a oricărui tip de ritual poate fi întoarsă pe dos, precum o monedă cu două fețe. Sau cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Important e să rămânem conștienți.

La urma-urmei, suntem Electricienii Ecstatici, lucrăm în întuneric dar servim Lumina!

Nea maste!

5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
DD

Asta am spus si eu inca de la inceputul anului: este un an al oglindirii, atat la nivel personal cat si la nivel colectiv. Nu ne place ceea ce vedem in oglinda; vom fi obligati sa schimbam/sa ne schimbam. Inconfortabil dar foarte necesar! Schimbarea incepe cu noi!

Vee

Excelent pt cine gandeste ,inca…. e greu pt cei care executa si renunta la drepturile lor pt o minciuna, e greu sa realuzeze asta mai ales pt cei care judeca dpdvd al handicapului. Vai de cel ce nu observa ca este manipulat