Mesaje ale Stră-Bunilor
Monumentul ”Izvorul de Aur al Dacilor”, Orăștie, județul Hunedoara.

Ce spuneţi dacă ar exista în Megaunivers viteze de milioane de ori mai mari ca cea a luminii sau a tahionilor?

Bună găsire, oameni ai neamului nostru…

Voi sunteţi moştenirea cronologică a rasei noastre, ce a venit cândva dintr-o stea foarte îndepărtată aici în acest sistem solar. Putem să vă spunem care este durata prezenţei noastre aici pe Pământ, dar este posibil să nu puteţi procesa tot ceea ce vine dintr-o astfel de informaţie, pentru că ştim că mintea voastră prelucrează o informaţie în multe etape după ce o primeşte. Şi un asemenea proces al minţii este inutil, cu atât mai mult cu cât voi trebuie să vă purificaţi mintea acum în această etapă a existenţei voastre.

Noi vă transmitem informaţii ca o conştiinţă colectivă, dar putem face asta şi separat la nivel individual, şi va veni şi momentul când unii dintre noi din această conştiinţă colectivă se vor prezenta şi vă vor oferi informaţii foarte importante pentru evoluţia voastră. Pentru acum însă, în această transmisiune, vă vom spune câteva lucruri legate de evoluţia voastră în segmentul de timp în care vă aflaţi.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentExtratereştrii luciferieni – III
Articolul următorEvoluţia genetică a omenirii
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile