Rolul cristalului în artrită şi artroză
© Dario Lo Presti / Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 4 minute

În contact cu omul, cristalul stimulează mişcarea vibraţiilor energetice din câmpul electromagnetic al acestuia, formând flori strălucitoare şi colorate din undele luminoase ale gândurilor, emoţiilor şi intenţiilor sale.

Omul este alcătuit din cuante de lumină ce vibrează pe diferite lungimi de undă luminoase divine.

Vibraţiile acestor diferite lungimi de undă luminoase (pe care cercetătorii le numesc generic „spectru de lumină”) sunt încărcate cu informaţii divine şi pot fi auzite ca un ton muzical sau ca un cântec, întocmai precum o coardă de chitară este atinsă de mâna omului.

Însă cunoaştem că lumina este şi de natură electro-magnetică (Yang-Yin), ceea ce înseamnă că toate sistemele vii, inclusiv omul, sunt creaţii sonore informaţionale care vibrează pe diferite lungimi de undă luminoase electro-magnetice.

Dat fiind faptul că în 3D şi 4D sufletul se manifestă prin intermediul unei creaţii sonore de tip formă fizică precum corpul fizic, înseamnă că în aceste dimensiuni se pierde din viteza de recepţionare şi din calitatea informaţională divină a lungimilor de unde luminoase, motiv pentru care vibraţia informaţională se transmite în corp şi cu ajutorul inimii, prin pompare (Yin-Yang), cu ajutorul inspiraţiei (Yin-magnetic) şi expiraţiei (Yang-electric) şi cu ajutorul procesului de digestie al alimentaţiei (Yang-Yin).

Prin urmare, trăirea noastră, venită din suflet, naşte un buchet de unde luminoase şi sonore, precum gândurile, emoţiile, sentimentele şi dorinţele (Yin-magnetic), care favorizează manifestarea lor la/de la exterior sub formă electrică (Yang).

Manifestarea la exterior, crează, în funcţie de viteza şi mişcarea vibraţiei, de la cuvinte şi cântece până la particulele chimice, formele grele ale materiei şi ale reliefului.

Aşadar, înţelegerea naturii exterioare, începe cu înţelegerea naturii interioare a inimii, deoarece transformarea energetică a unei unde luminoase într-o particulă este o reacţie în oglindă la gândul, emoţiile, intenţia, atitudinea şi comportamentul nostru faţă de exterior.

Însă acest exterior-oglindă poate fi un mediu sănătos sau bolnav, pentru că el nu face decât să reflecte interiorul nostru, adică faptele, intenţiile, emoţiile şi gândurile noastre.

Astfel, creaţia noastră exterioară devine tributară energiei mentalului colectiv, demonstrând, de exemplu, că vindecarea mea sufletească, emoţională şi fizică contribuie şi la vindecarea celor din jur. Deci, ne vindecăm câmpul nostru electromagnetic, ne curăţăm aura colectivă, ne purificăm trupurile.

Nutrind dragoste pentru viaţă, devenim mult mai conştienţi de ceea ce putem crea în jurul nostru, evitând astfel să atragem boli. Bolile sunt semnalul din partea universului, care oglindesc dezechilibrul mersului lucrurilor, ieşirea din armonie. Mişcarea în armonie cu vibraţiile universului, vindecă. Un îndrumător în acest sens, este cristalul.

Articolul precedentRoboţii, „oamenii” viitorului?
Articolul următorŞahul – inteligenţă sau şiretenie? – IV
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile