Pentru reglarea şi echilibrul hidric din organismul afectat de artrită şi artroză sunt recomandate, după caz, cristale care au rezonanţa apei, a pământului, a aerului sau a focului.

Omul este alcătuit din cuante de lumină ce vibrează pe diferite lungimi de undă luminoase divine.

Vibraţiile acestor diferite lungimi de undă luminoase (pe care cercetătorii le numesc generic „spectru de lumină”) sunt încărcate cu informaţii divine şi pot fi auzite ca un ton muzical sau ca un cântec, întocmai precum o coardă de chitară este atinsă de mâna omului.

Însă cunoaştem că lumina este şi de natură electro-magnetică (Yang-Yin), ceea ce înseamnă că toate sistemele vii, inclusiv omul, sunt creaţii sonore informaţionale care vibrează pe diferite lungimi de undă luminoase electro-magnetice.

Dat fiind faptul că în 3D şi 4D sufletul se manifestă prin intermediul unei creaţii sonore de tip formă fizică precum corpul fizic, înseamnă că în aceste dimensiuni se pierde din viteza de recepţionare şi din calitatea informaţională divină a lungimilor de unde luminoase, motiv pentru care vibraţia informaţională se transmite în corp şi cu ajutorul inimii, prin “pompare” (Yin-Yang), cu ajutorul inspiraţiei (Yin-magnetic) şi expiraţiei (Yang-electric) şi cu ajutorul procesului de digestie al alimentaţiei (Yang-Yin).

Prin urmare, trăirea noastră, venită din suflet, naşte un buchet de unde luminoase şi sonore, precum gândurile, emoţiile, sentimentele şi dorinţele (Yin-magnetic), care favorizează manifestarea lor la/de la exterior sub formă electrică (Yang).

Manifestarea la exterior, creează, în funcţie de viteza şi mişcarea vibraţiei, de la cuvinte şi cântece până la particulele chimice, formele grele ale materiei şi ale reliefului.

Aşadar, înţelegerea naturii exterioare, începe cu înţelegerea naturii interioare a inimii, deoarece transformarea energetică a unei unde luminoase într-o particulă este o reacţie în oglindă la gândul, emoţiile, intenţia, atitudinea şi comportamentul nostru faţă de exterior. Însă acest exterior-oglindă poate fi un mediu sănătos sau bolnav, pentru că el nu face decât să reflecte interiorul nostru, adică faptele, intenţiile, emoţiile şi gândurile noastre.

Astfel, creaţia noastră exterioară devine tributară energiei mentalului colectiv, demonstrând, de exemplu, că vindecarea mea sufletească, emoţională şi fizică contribuie şi la vindecarea celor din jur. Deci, ne vindecăm câmpul nostru electromagnetic, ne curăţăm aura colectivă, ne purificăm trupurile.

Nutrind dragoste pentru viaţă, devenim mult mai conştienţi de ceea ce putem crea în jurul nostru, evitând astfel să atragem boli. Bolile sunt semnalul din partea universului, care oglindesc dezechilibrul mersului lucrurilor, ieşirea din armonie. Mişcarea în armonie cu vibraţiile universului, vindecă. Un îndrumător în acest sens, este cristalul.

Cristalul este o Entitate vie.

În contact cu omul, cristalul stimulează mişcarea vibraţiilor energetice din câmpul electromagnetic al acestuia, formând flori strălucitoare şi colorate din undele luminoase ale gândurilor, emoţiilor şi intenţiilor sale. Aceste flori sunt, la rândul lor, electromagnetice şi amplifică inteligenţa cognitivă, emoţională şi spirituală, ajutandu-l pe individ să-şi asculte Sinele divin, să-şi ridice nivelul informaţional şi să ofere dragoste necondiţionat.

Această schimbare de stare cu ajutorul cristalului este posibilă, pentru că omul însuşi este o floare a Creaţiei Divine, care devine din ce în ce mai frumoasă odata cu elevarea sa spirituală. Drept urmare, orice gând, emoţie, faptă transmisă cu iubire pentru semeni, modeleaza energia noastră sub forma florilor, omul reuşind, astfel, să-şi refacă atât structura aurei sale şi pe cea a corpului său fizic, precum şi să contribuie la mentalul colectiv al naţiunii sale.

De pildă, cauza deteriorării treptate a cartilajului care acoperă osul unei articulaţii – artrita, începe cu orgoliul (element de foc) şi gândirea rigidă (element de pământ) a subiectului uman şi se reflectă la nivel fizic, prin pierderea vitezei de mişcare a fluxului energetic informaţional, respectiv pierderea apei din organism.

Cauza artrozelor, distrugerea ţesuturilor articulare prin acumularea de reziduri, se caracterizează prin schimbarea traiectoriei de mişcare a fluxului energetic prin câmpul electromagnetic al subiectului uman.

Dacă înainte gândirea sa era flexibilă şi energia se propaga circular-spiralat ca la o floare, odată cu închiderea în sine şi ancorarea în tipare de gândire sau de comportament, energia circulă în unghiuri drepte şi colţuri rigide precum cele ale unui cub, creând forme sonore distorsionate şi condensate electromagnetic.

Treptat, se pierde apă lichidă din organism şi se acumulează reziduri solide, mai ales dacă individul menţine în el stări precum frica sau neîncrederea în oameni (elemente de aer).

Acest mecanism al apei îl întâlnim şi în viaţa de zi cu zi şi îl ştim sub denumirea „celor trei stări de agregare ale apei”, adică trecerea ei din starea de abur în starea lichidă şi, ulterior, solidă.

Pentru reglarea şi echilibrul hidric din organismul afectat de artrită şi artroză sunt recomandate, după caz, cristale care au rezonanţa apei, a pământului, a aerului sau a focului.

De pildă, dacă substratul afecţiunilor articulare este rigiditatea mentală (pământ) sunt recomandate ametistul, azuritul, agatele albastre (apa) sau fluorina (aer); pentru rigiditatea comportamentală este indicat crisocolul (apa), lemnul silicifiat şi turmalina neagra.

Pentru rigiditatea emoţională şi afectivă (foc, respectiv aer) sau pentru reprimarea unor trăiri sunt recomandate cristalele roz şi verzi precum cuarţul roz, kunzitul (pământ), rodonitul (foc), crisoprazul (pământ), malachitul (pământ), aventurinul (aer), crisocolul şi fluorina.

De asemenea, se pot folosi simultan şi cristale cu efect regenerator: pentru cartilaje şi discuri intervertebrale – topazul, respectiv rodocrozitul.

În artrită mai sunt recomandate şi agatele albe şi turcoazul; pentru umeri – kunzitul, magnetitul; pentru genunchi şi picioare – onixul, turmalina neagră, spinelul; pentru creşterea mobilităţii – crisoprazul, selenitul.

Astfel, sub acţiunea cristalelor, stând în preajma lor sau purtate minim 30 de zile, forma sonoră, devenită solid-electromagnetică şi dureroasă pentru organismul uman, se dispersează.

Vibraţia electromagnetică specifică cristalului va amplifica vibraţiile Sinelui interior şi ajută subiectul uman în a-şi înţelege natura sa interioară şi în a-şi recanaliza fluxul energetic.

Emiţând permanent gânduri bune-luminoase, ele se vor structura în flori energetice strălucitoare. Acestea se măresc şi creză forme sonore benefice, îndepărtând astfel, boala de la nivelul energetic al aurei, respectiv înbunătăţind starea fizică a omului.

Articolul precedentRoboţii, „oamenii” viitorului?
Articolul următorŞahul – inteligenţă sau şiretenie? – IV
Colaborator revista "COSMOS", cercetător și manager la "Arta în Carpați". Suntem ceea ce iubim, suntem ceea ce credem, suntem ceea ce învățăm, suntem ceea ce dăruim.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile