Papa Francisc i-a oferit Președintelui Klaus Iohannis, o medalie care reprezintă harta României și litera „M”, cu referință la Sfânta Fecioară Maria. Nu vi se pare ciudată poziția spinilor îndreptați spre România?

De ce trebuie să existe atâta separatism, atâta ură şi atâta răutate împotriva celor care ”nu gândesc ca noi”?

Au trecut şi alegerile europarlamentare… Vorbim aici despre o situaţie generată de isteria unei părţi a societăţii ce a ţintit cealaltă parte a societăţii. După ce a trecut această campanie dementă împotriva naţiunii române, şi o să vă explic de ce a fost clar împotriva naţiunii, am stat şi m-am gândit la trecutul neamului nostru românesc. Nicicând n-am fost atât de învrăjbiţi, dezbinaţi şi mai ales spălaţi pe creier – o parte a românilor – ca acum!

Am văzut pe multe site-uri de ziare on-line, pe Facebook, păreri decente ale celor care semnalau pericolul care planează asupra naţiunii noastre şi a moştenirii strămoşeşti pe care o avem, păreri care erau dispreţuite tot pe Facebook şi pe paginile de comentarii ale acelor ziare on-line, de către tot felul de tineri cu mintea plecată undeva pe coclaurile demenţei şi alienării psihice. Dar pericolul cel mare este că există şi o anumită masă socială de adulţi care au votat prin alegerea lor împotriva binelui naţiunii din care fac parte. Oare cât din naţiunea română este spălată pe creier? Oare cât din cei întregi la minte înţeleg aşa cum trebuie pericolul care ameninţă să ne desfiinţeze ca ţară şi naţiune?

Campania electorală desfăşurată de opoziţia politică din România a avut clar accente de ură şi îndemn la violenţă. Acei simpatizanţi ai celor de la putere sunt şi ei tot oameni, şi dacă au Liber Arbitru şi aşa au ales ei atunci, de ce nu a fost respectat? De ce sunt consideraţi inamici aceşti semeni ai noştri, de către politruci cu creierele dezaxate? Vă daţi seama ce valuri karmice de ură şi răutate au generat asupra întregii naţiuni aşa zişii lideri ai opoziţiei? De ce trebuie să existe atâta separatism, atâta ură şi atâta răutate împotriva celor care ”nu gândesc ca noi”?

Îmi amintesc foarte clar şi nu poate să mă combată nimeni în acest sens, că atunci când guvernul Cioloş a distrus practic economia, PSD-ul nu a organizat proteste violente în Piaţa Victoriei, dar când PSD-ul guvernează şi de bine, de rău ceva-ceva s-a mai îmbunătăţit, protestele s-au ţinut lanţ.

Au fost pompate milioane de euro în aceste proteste ilegale şi neaprobate, care au făcut prea mult rău întregii naţiuni. Iar iresponsabilul de la Cotroceni, în loc să respecte Constituţia ca mediator între puterile statului şi între partide, a avut din contră o atitudine împotriva naţiunii. Dacă majoritatea a ales PSD-ul, de ce nu este respectată voinţa majorităţii? Bine, rău, aşa a ales majoritatea şi aici vorbim despre respectarea principiilor democraţiei, pe care aceşti politruci pretind că le respectă.

Am văzut cu toţii ce a fost. Problema e că gaşca aceasta de politruci ai opoziţiei nu a acţionat de capul ei, ci a fost susţinută şi plătită de slugile întunecaţilor. Iar astfel de dispoziţii împotriva naţiunilor care încă-şi mai păstrează valorile şi cultura sunt dirijate de personaje extrem de dubioase şi cu cele mai obscure intenţii, care propagă curentul aşa zis ”progresist” ce urmăreşte sub lozinca modernismului – care chipurile cuprinde toate domeniile – de fapt instaurarea unui haos general pe care să-l controleze prin condiţionarea impusă prin legi draconice, printr-o Armată Europeană – iniţiativa lui Merkel şi Macron – care să instaureze o dictatură a strâmbului asupra dreptului, a lipsei totale de scrupule asupra bunului simţ şi în general a propagării tuturor formelor de deviere împotriva lucrurilor normale care sunt bazate pe principiile străvechi şi normale.

Luaţi aminte, toate acestea atacă fără milă rădăcina neamului nostru românesc şi ţintesc moştenirea noastră care sunt viitoarele generaţii de copii ai noştri, ai României.

Veţi lua atitudine împotriva unui asemenea rău sau veţi sta fără să faceţi nimic?

Articolul precedentSecretele minţii umane – Subiectivismul
Articolul următorTransmutarea alchimică a corpului fizic
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Anonim

V-am citit până acum,dar dacă Sion această revistă băgați politică, m-ați pierdut. Daca au fost votați,au dreptul să distrugă viața copiilor mei? Nu cred.

lucretia

Aveti dreptate “Anonim”.

Niai

Lasa ca ti-o distruge PNL-ul de tot acum :)))