România lucrului bine făcut!
© CC BY-SA / Fravashi, Simbolul lui Zarathustra / Flickr
Timp estimat de citire: 3 minute

Legile Universale vor echilibra balanța lucrului bun sau rău făcut, dacă astăzi unul câștigă, cu siguranță mâine unul va pierde. 

Dragii mei prieteni, Zarathustra vă salută!

Astăzi vom vorbi numai și numai despre România și români! Subiectul sau tema prezentului articol este: România lucrului bine făcut!

Sunt convins că vă este extrem de cunoscută această lozincă sau slogan, și atât!

Voi românii, în general, sunteți oameni foarte harnici când vine vorba să faceți ceva pentru voi în plan personal sau când lucrați peste hotare. Sunteți de ispravă și de mare cinste, dar ce ne facem când este vorba să lucrați aici în România, pentru România, țara care vă găzduiește… lucrurile nu mai stau tot atât de bine.

Țineți minte! Oriunde ați fi, orice ați face, cel mai important este să vă faceți datoria, și asta cât mai bine cu putință și de calitate!

Noi «vă urmărim» la modul general pe toți, de la gând la faptă, iar gândurile voastre nu sunt una cu faptele voastre, indiferent că faceți «ceva rău sau bine».

Atâta timp cât veți perpetua în faptă lozinca sau sloganul ”România lucrului prost făcut”- cu siguranță că, viața voastră nu se va schimba în bine.

Aveți la nivel de suflet anumite programe karmice pe care le-ați dobândit în decursul întrupărilor prin faptele săvârșite! Vă dau un sfat. Renunțați la ele! Acestea sunt programe și programări care nu vă lasă să fiți voi cei ce sunteți.

Dovadă și mărturie până în prezent este faptul că, deși lucrați prost, fără responsabilitate, fără onoare, viața voastră nu a devenit mai bună, mai fericită și lipsită de griji, ba dimpotrivă!

Trebuie să știți că există o clasă de șmecheri care licitează, contractează anumite lucrări și proiecte, ”negociază” cu Fondul monetar european obținând anumite sume considerabile, umplându-și buzunarele. Și, există o clasă, marea majoritate, care rămân tot cu buzunarele goale. 

Lucrul ăsta prost făcut, hoția, delapidarea, minciuna, trădarea, excrocarea (că vezi Doamne nu ne vede nimeni!), nu vor mai funcționa într-o bună zi, și asta nu datorită legilor voastre omenești, ci datorită Legilor Universale. Fiecare va plăti pe măsura faptelor, și pentru mulțimea celor năpăstuiți. Orice lucru prost făcut are anumite repercursiuni, ca de altfel și un lucru bun făcut. 

Legile Universale vor echilibra (deja o fac!) balanța lucrului bun sau rău făcut, dacă astăzi unul câștigă, cu siguranță mâine unul va pierde. 

V-am spus acest lucru la modul simplu ca să puteți înțelege, căci lucrurile sunt mult mai complexe decât credeți. Dorința voastră de schimbare este mareee… dar nu este acea dorință pentru binele mai înalt al tuturor, ci doar binele egoist al unuia sau altuia. Este un ”bine” egoist și meschin! 

Îmi pare rău că trebuie să scot în evidență deșertăciunea omenească, în fond și la urma urmei sunteți într-un corp fizic, dar asta nu este și nici nu reprezintă o scuză pentru lucrul prost făcut.

Toți sunteți de vină, toți sunteți responsabili pentru ceea ce se întâmplă în România, cu România. De ce credeți că populația României este în scădere?! De ce credeți că vă pleacă cele mai luminate minți, cei mai buni profesioniști, și muncitori, de ce nu?! De ce? De ce? De ce? 

Presupun că aceste întrebări au ajuns deja retorice, desuete, fără vreo semnificație decentă, le-ați tot văzut pe micile ecrane și v-ați obișnuit. Dar nu este normal! Tocmai asta-i problema, nu vă mai atinge nimic și nimeni, faptul că românii pleacă din țară definitv, faptul că cei mai buni români vă pleacă. Asta nu mai impresionează pe nimeni! 

Faceți lucrurile ca să fie făcute. Învățați să faceți de dragul vostru, pentru sufletul vostru și pentru binecuvântarea celor mulți. Faceți pur și simplu un lucru bine făcut. 

Vă furați zilnic căciula unul altuia, vă mințiți zilnic și sperați că… de mâine o să fie mai bine. De câte ori s-a întâmplat o calamitate, asta a mișcat profund conștiința și conștiența voastră, însă când este pace și liniște … lucrurile merg așa cum merg. 

În fiecare an la sfârșit vă urați toate cele, dar nu faceți (un pas!) mai nimic în direcția asta, ba dimpotrivă… vă mențineți pe poziție, aceeași poziție de ani de zile, ignoranți și în așteptare. 

O să tot așteptați dragii mei, până o să îmbătrâniți, însă lucrurile tot nu o vor lua în direcția optimă, în sensul bun dorit de fiecare român în parte. De ce?! Pentru că fiecare român acolo unde este… nu face ceea ce trebuie să facă!

Un lucru bine făcut trebuie făcut de dragul lui, și nu doar din interes! Mulțumesc.

Zarathustra vă urează ca de obicei:

Drum drept și cât mai multă lumină!

SURSĂflickr
Articolul precedentOamenii și Noul Pământ
Articolul următorSri Satya Sai Baba
Freestyler Arhaic.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile