Roswell - OZN şi Noua Ordine Mondială
Le-au dezvăluit extratereştrii de la Roswell viitorul omenirii celor care au pus bazele Noii Ordini Mondiale?

Am putea asista la o luptă subterană aprigă între administraţia prezidenţială de la Casa Albă şi Statul Ascuns.

Civilizaţia umană se află în pragul unui nou salt de conştiinţă, care se va produce aproximativ peste vreo 10 ani. Indiferent ce fac oamenii aici pe Pământ, că sunt liberi sau că sunt manevraţi de oculta mondială în continuare în anumite părţi ale lumii, cert este că în plan subtil lucrurile continuă să evolueze,  în sensul că nu au cum să fie oprite ca perspectivă evoluţionistă.

Noua Ordine Mondială este o structură care acum se numeşte Statul Paralel sau „The Deep State” adică Statul Ascuns cum spune preşedintele Trump. Această structură a început să-şi piardă din influenţă odată cu dispariţia lui David Rockefeller, unul dintre marii capi ai acestei organizaţii anti-umane.

Noua Ordine Mondială este o structură care acum se numeşte Statul Paralel sau „The Deep State” adică Statul Ascuns.

Decizia lui Trump de a forma o flotă de nave spaţiale demonstrează că omenirea se află în faţa unei situaţii despre care nimeni nu vorbeşte. Fie pentru că nu se ştie, fie pentru că se ştie dar este ţinută încă în aşteptare pentru a nu panica omenirea.

Deceniile de secretomanie impuse de guvernul din umbră controlat de Statul Ascuns au dus totuşi şi la ceva bun, aşa cum avem noi românii vorba asta: în tot răul este un bine. Şi dacă ne gândim mult deasupra oricărei structuri terestre umane, fie bună, fie rea, că există undeva o altă structură spirituală benefică ce dirijează neştiută felul în care se derulează lucrurile aici pe Pământ, atunci vom înţelege că toate fac parte dintr-un Mare Plan.

Într-unul din filmele din seria ”Indiana Jones” – ”Indiana Jones şi căutătorii Arcei pierdute”, la finalul filmului este o scenă în care un paznic dintr-un depozit imens, unde se aflau zeci de mii de lăzi de toate mărimile, ducea pe un căruţ lada în care se afla Chivotul Legii – adică Arca – pentru a fi depozitată într-o parte a acelui depozit. Ideea redată de finalul filmului este că toate acele artefacte sacre, adunate de prin colţurile lumii şi aparţinând tuturor vechilor culturi, erau ascunse opiniei publice de către un guvern secret. Desigur că finalul filmului are legătură şi cu cea de-a patra serie – ”Indiana Jones şi regatul craniului de cristal” unde la începutul acestei a patra serii, naziştii care-l căutau pe profesorul Jones ajunseseră la acel depozit cu artefacte din Statele Unite, unde se afla un craniu de cristal ce aparţinea unei creaturi extraterestre. De aici şi ideea din lumea reală că guvernul secret ascundea OZN-urile de la Roswell împreună cu fiinţele extraterestre capturate acolo.

Tehnologia descifrată din navele prăbuşite la Roswell în 1947 a oferit posibilitatea după câteva decenii, în prezentul nostru, de a construi avioane de luptă hipersonice. Mai nou, nave spaţiale care pot fi trimise către Lună şi Marte în următorii 10-20 de ani. Că va fi făcută public asta sau nu, rămâne de văzut.

Dacă miliardarul fără nici un dumnezeu George Soroş a băgat 18 miliarde de dolari în ONG-urile din Europa, şi vreo 25 de miliarde în cele din Statele Unite, pentru a destabiliza ordinea democratică în favoarea propriilor interese, el fiind unul dintre exponenţii Statului Ascuns, este clar că dacă Statele Unite au anunţat formarea Flotei Spaţiale atunci unul ca Soroş va încerca să deturneze în favoarea Noii Ordini Mondiale o asemenea flotă. Şi ca orice lucru tăinuit şi folosit în secret vreme de decenii, şi această Flotă Spaţială ar putea fi subminată de către agenţii Statului Ascuns, pentru a fi acaparată şi folosită în scopuri anti-umane.

Cum anul acesta este favorabil lui Trump, am putea asista la o luptă subterană aprigă între administraţia prezidenţială de la Casa Albă şi Statul Ascuns. Pentru că dacă marii capi ai Statului Ascuns vor fi arestaţi în cele din urmă, singura lor scăpare de pe Pământ este să fugă în spaţiul cosmic. Cu ce? Cu nave ale viitoarei Flote Spaţiale Americane… Poate fi posibil aşa ceva?

Vedem în numărul următor…

Următorul episod<< Roswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – IRoswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?