Roswell - OZN şi Noua Ordine Mondială
Le-au dezvăluit extratereştrii de la Roswell viitorul omenirii celor care au pus bazele Noii Ordini Mondiale?
Timp estimat de citire: 3 minute

Există deja informaţii care circulă despre accelerarea explorării planetei Marte şi a Lunii, în avans faţă de toate programele stabilite la nivel mondial.

Secretomania care a existat în jurul prăbuşirii de la Roswell s-a perpetuat până prin anii 2000. Administraţiile prezidenţiale care s-au succedat în Statele Unite au fost în cârdăşie în mod tacit cu câţiva reprezentanţi ai ocultei mondiale, dintre care George Soroş şi David Rockefeller erau unii dintre cei mai cunoscuţi. Între timp se pare că oculta se împuţinează, David Rockefeller murind în urmă cu vreo 3 ani. Să vedem cât mai stă pe aici Soroş, care cu siguranţă datorită zecilor de miliarde de dolari pe care-i are, îşi permite în continuare să influenţeze jocuri de putere politică şi economică.

Anul trecut Soroş a investit în acţiuni la compania lui Elon Musk, un antreprenor americano-canadian care a pus bazele companiei Tesla Motors, nu mai puţin de 35 de milioane de dolari pentru tehnologiile de viitor. Tesla Motors este o companie care a preluat multe dintre schemele lui Nikola Tesla în ideea de a revoluţiona tehnologia aerospaţială. Dacă Elon Musk, care până mai ieri era privit ca un veritabil pionier al spaţiului cosmic a primit atâţia bani de la Soroş, atunci despre ce vorbim în spatele cortinei? Am putea vorbi despre tehnologii hibride, pe baza celei capturate la Roswell, la care s-au adăugat cele deţinute şi cercetate de Tesla la vremea sa.

O posibilă Flotă Spaţială americană, despre care comentam în numărul anterior, este pe deplin realizabilă acum, când au fost puse la punct prototipurile de avioane hipersonice. Întrebarea care se pune este următoarea: dacă deja se va alcătui o asemenea flotă, conform decretului semnat de către preşedintele american Trump – mai trebuie şi aprobarea Congresului – ce se va ascunde în spatele ei? Ar putea fi aceasta luată cu japca, în urma unor acţiuni subversive din partea ocultei, pentru ca aceasta să-şi asigure o eventuală supremaţie pe mai departe? Un asemenea scenariu este posibil şi face parte de altfel din noua agendă a Noii Ordini Mondiale.

Cu alte cuvinte oculta prin membrii săi îşi regrupează resursele şi zonele de influenţă, în raport de evenimentele politice şi economice la nivel mondial. Asta se vede prin evenimentele antisociale propagate prin curente sociale bine dirijate şi susţinute financiar.

Este un lucru foarte bizar şi revoltător în acelaşi timp faptul că în Congresul american există încă aşa zise ”forţe progresiste” adepte ale lui Soroş şi ale ocultei mondiale, care împiedică buna desfăşurare a programului acutalei administraţii prezidenţiale americane. Luând în considerare că factorul ”progresist” – care în realitate este ideologia dezbinatoare şi opresivă a ocultei mondiale – a fost acelaşi care a ascuns prezenţa extratereştrilor şi OZN-urilor la Roswell în 1947, putem spune fără dubii că şi în prezent există din partea acestei oculte fără nici un Dumnezeu un acelaşi plan de acaparare a noilor tehnologii în propriul beneficiu.

Dar cum sorţii de izbândă a ocultei în faţa Noii Energii şi a Dispensei Divine dată în 2012 sunt tot mai mici, există deja informaţii care circulă despre accelerarea explorării planetei Marte şi a Lunii, în avans faţă de toate programele stabilite la nivel mondial. Adică oculta se grăbeşte să finalizeze studiile despre posibilitatea de a se transfera pe Lună şi pe Marte, cu tehnologie, bani, echipamente, echipe de cercetători şi alte lucruri. Dar dacă luăm în considerare ca fiind valabile informaţiile despre proiectul Alternativa 3, care a dus şi instalat pe Lună şi Marte în anii 50 baze secrete cu grupuri de oameni ale ocultei pe baza tehnologiei de la Roswell, rezultă că formarea actualei flote spaţiale americane este semnalul că oculta se pregăteşte de următoarea mare manevră la nivel mondial – transformarea lumii noastre într-un poligon de conflict dirijat din afară Pământului. Astfel membrii ocultei ar fi la adăpost departe în spaţiu şi ar putea să-şi vadă una din etape îndeplinită. Decimarea populaţiei umane pentru a pregăti planeta pentru o altă specie.

Este acesta un scenariu plauzibil? Aducem argumente şi informaţii noi în următorul număr.

Următorul episod<< Roswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – IIRoswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – IV >>
Articolul precedentProtocoalele extraterestre – XV
Articolul următorScrisul dezvoltă inteligenţa – VIII
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile