Roswell - OZN şi Noua Ordine Mondială
Le-au dezvăluit extratereştrii de la Roswell viitorul omenirii celor care au pus bazele Noii Ordini Mondiale?
Timp estimat de citire: 3 minute

Întrebări esenţiale care-şi găsesc răspunsul în conspiraţia Noii Ordini Mondiale şi a celor care o dirijează din umbră.

Flota spaţială pentru care Trump a semnat decretul prezidenţial are în spatele ei tehnologie dezvoltată pe baza celei găsite în OZN-urile prăbuşite la Roswell. Este simplu de înţeles dacă ne gândim că membrii elitei Noii Ordini Mondiale au beneficiat primii de pe urma tehnologiei extraterestre, încât au pompat miliarde de dolari în proiecte secrete. Astfel au dat dispoziţie să fie construite baze secrete pe Lună şi pe Marte.

Una dintre explicaţiile frazei rostite de către Neil Armstrong cu ocazia aşa zisei aselenizări îşi poate avea explicaţia tocmai în aceste proiecte ultrasecrete derulate în anii 50. Deşi se consideră că misiunea Apollo 11 a fost o farsă bine realizată, încât a păcălit la vremea aceea întreaga omenire, ceea ce a spus atunci Armstrong a fost o referire la faptul că “Ei sunt deja aici!”

Ei… Ei? Care Ei? Personal nu cred că se referea strict la extratereştri, ci mai degrabă la un mic grup de extratereştri şi oameni, care deja se aflau pe Lună la momentul când americanii au aselenizat. Dar au aselenizat înainte de Apollo 11, în secret, şi s-a folosit ulterior în cursul misiunii Apollo 11 declarată oficial, acele fraze rostite de către Neil Armstrong în timpul aselenizării secrete.

În altă ordine de idei, aselenizarea nu a fost făcută cu Apollo 11, ci mai înaintea de această misiune, astfel încât americanii au fost în secret pe Lună înainte de a se derula Apollo 11. Atunci i-a văzut Neil Armstrong pe cei care fuseseră implicaţi în Proiectul Alternativa 3, care au dus oameni şi echipamente pe Lună şi pe Marte.

Vi se par explicaţii puerile? Atunci răspundeţi la aceste întrebări.

De ce în ciuda cuceririlor din ştiinţă şi tehnică, ce ne permit să ajungem azi de 100 de ori mai uşor pe Lună, americanii n-au mai trimis echipaj acolo?

De ce s-au limitat atât americanii, cât şi ruşii, la Staţia Spaţială Internaţională şi nu au pus la bătaie bani împreună pentru a trimite un echipaj internaţional pe Lună?

De ce a fost oprit programul NASA al navetelor spaţiale?

Următorul episod<< Roswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – IVRoswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – VI >>
Articolul precedentProtocoalele extraterestre – XVI
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 144 – Iulie 2019
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile