Roswell - OZN şi Noua Ordine Mondială
Le-au dezvăluit extratereştrii de la Roswell viitorul omenirii celor care au pus bazele Noii Ordini Mondiale?
Timp estimat de citire: 3 minute

Acum este timpul pentru Illuminati să plece! De aceea sunt atât de interesaţi de Marte, iar Trump se pare că vrea să le ia şi această ultimă posibilitate.

7 iunie 2019… Pe site-ul televiziunii americane CNBC apare un articol în care se menţionează că preşedintele american Donald Trump cere celor de la NASA să meargă nu pe Lună, aşa cum probabil planificaseră cei de la NASA, ci pe Marte! Deşi cu câteva săptămâni în urmă, respectiv prin luna mai, Trump îşi declarase suportul său pentru o misiune către Lună, brusc el declară că este interesat de Marte! Ciudat, aşa e?

Iată şi traducerea postării lui Trump de pe Twitter:

“Pentru toţi banii pe care-i cheltuim, NASA n-ar trebui să vorbească despre a merge pe Lună – am făcut asta acum 50 de ani. Ei ar trebui să se focalizeze pe acele lucruri mai mari pe care le facem, incluzând Marte (care este o parte a Lunii), Apărarea şi Ştiinţa!”

For all of the money we are spending, NASA should NOT be talking about going to the Moon – We did that 50 years ago. They should be focused on the much bigger things we are doing, including Mars (of which the Moon is a part), Defense and Science!— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 7 June 2019

Deci Trump ştie ceva…

Acum să ne îndreptăm atenţia în cealaltă direcţie, unde se poziţionează oculta. Spuneam că Proiectul Alternativa 3 a dus oameni şi materiale pe Marte în anii 60, cu nave realizate prin descifrarea tehnologiei extraterestre recuperată la Roswell. Secretomania care a existat până acum în privinţa tuturor chestiunilor legate de OZN şi extratereştri, ne face să credem cu convingere că într-adevăr pe Marte există cel puţin o bază secretă. Probabil finanţată de oculta mondială.

Dacă admitem că noi ca rasă albă suntem o specie provenită dintr-o civilizaţie care a existat cândva pe Marte – dat fiind faptul că rasa albă are ritmul circadian specific planetei Marte, şi nu Pământului cum au celelalte trei rase umane! – este logic dacă ne gândim astfel că descendenţii marţienilor caută de câteva decenii să se întoarcă pe planeta lor. Altfel nu se explică interesul atât de mare şi nevoia atât de adâncă de a ascunde secretele care există pe Marte şi de a se ajunge acolo!

Vreme de 70 de ani NASA, CIA şi alte organisme oficiale au negat atât existenţa OZN-urilor, cât şi a prezenţei extratereştrilor aici pe Pământ. În ultimele 3 decenii odată cu trimiterea de sonde automate pe Marte, care au trimis la centrul NASA mii de poze de pe Marte, cei de la NASA la comanda directă a guvernului american care a conspirat cu CIA au trucat mii de poze în care apar diferite artefacte cu forme geometrice ce nu puteau fi rodul eroziunii atmosferice, ci resturi ale unor lucruri care au existat cândva pe Marte.

Am putea să ne gândim la următorul scenariu, care poate fi foarte credibil…

Următorul episod<< Roswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – V
Articolul precedentProtocoalele extraterestre – XVIII
Articolul următorSunt OZN-urile reale? – II
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile