Roswell - OZN şi Noua Ordine Mondială
Le-au dezvăluit extratereştrii de la Roswell viitorul omenirii celor care au pus bazele Noii Ordini Mondiale?
Timp estimat de citire: 3 minute

Devine foarte logică şi credibilă ipoteza migrării reprezentanţilor Noii Ordini Mondiale de pe Pământ spre Marte.

În ultimele luni de zile s-au succedat o serie de informaţii foarte ciudate legate de planeta Marte. De unde până în urmă cu 4-5 ani cei de la NASA susţineau fără echivoc faptul că nu există forme de viaţă pe Marte, fie şi sub forma unor microorganisme, de curând chipurile au descoperit un crater cu diametrul de aproximativ 70 de kilometri plin cu gheaţă şi zăpadă! Staţi că asta nu e tot! A mai descoperit o gaură imensă în centrul altui crater, gaură ce se pare că duce undeva către adâncul planetei roşii! Mai mult de atât, de curând NASA a mai descoperit că din subsolurile planetei vecine se degajă în mod constant şi neperiodic o anumită cantitate de gaz metan. Ştiinţa modernă susţine că pe Pământ gazul metan este indiciul proceselor derulate de către viaţa inteligentă, deci misterul de pe Marte se aprofundează.

Am făcut această introducere pentru a înţelege subitul interes al unor grupuri din structura Noii Ordini Mondiale pentru planeta Marte.

Este clar că dacă NASA dezvăluie acum chestii care oricum existau cel puţin de câteva decenii, cineva are interes să dezvăluie treptat opiniei publice bucăţele de adevăr. Deocamdată nici 2% din acest adevăr nu este oferit opiniei publice. Putem considera că există o întreagă conspiraţie mondială în spatele cortinei de evenimente prezentate de către mass-media peste tot în lume.

Dacă proiectul Alternativa 3 a dus oameni pe Marte în anii 50, punând acolo bazele unei colonii secrete, fără ca opiniei publice să i se aducă ceva la cunoştinţă în acest sens, acum Noua Ordine Mondială, bazându-se pe saltul evolutiv al tehnologiei mizează pe ideea de a pregăti lumea cu asemenea aşa zise descoperiri menţionate anterior, pentru a induce în mentalul colectiv o obişnuire treptată cu asemenea secrete ascunse vreme de decenii, astfel încât omenirea atunci când i se vor oferi secretele din anii 50, să nu mai fie şocată de ascunderea unor asemenea informaţii şi în consecinţă să nu mai considere lucrurile drept conspiraţii ale Noii Ordini Mondiale.

Următorul episod<< Roswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – IIIRoswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – V >>
Articolul precedentRomânia, încotro…?
Articolul următorTransmutarea alchimică a corpului fizic
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile