Biospecter
@ Cabinetul COSMOS / Grafic Biospecter
Timp estimat de citire: 3 minute

Evaluare parapsihologică a personalității prin metoda Biospecter. Această metodă neinvazivă vă ajută să vă cunoașteți tipul de personalitate, nivelul de conștiință, vocația și abilitățile pe care le aveți.

Inventator Biospecter: Dumitru Grigore PhD(c).

Tehnica BIOSPECTER este una complet neinvazivă, în sensul că persoanei consultant nu i se pun niciun fel de întrebări. Acest aspect constituie un avantaj pentru credibilitatea acestei tehnici de evaluare a personalităţii, deoarece elimină orice suspiciune.

Varianta PROTOTIP, brevet 127615 din 29.11.2013 (Biospecter)

Metoda Biosepecter are la bază culegerea semnalelor bioelectrice de la nivelul palmelor, acestea fiind apoi transformate, prin intermediul unui limbaj fractalic-matematic, în fraze, grafice şi parametrii personalizaţi, conform specificului persoanei care se prezintă la evaluare.

Unele dintre cele mai importante aspecte, după opinia noastră, în urma zecilor de evaluări efectuate în 2015 sunt cele legate de nivelele de inteligenţă, IQ, EQ şi respectiv SQ – Indicele de Transcendenţă.

Cei care şi-au făcut evaluarea personalităţii până acum, în cadrul cabinetului nostru, au descoperit cu plăcută surprindere că fie IQ, fie EQ, fie SQ, se aflau la cote mai mari decât estimaseră persoanele care s-au prezentat pentru evaluare.

Valoarea SQ reprezintă suma funcţionalităţii celorlalte două tipuri de inteligenţă – IQ şi EQ.

Inteligenţa SQ este cea a sufletului şi este determinată, ca valoare în evaluarea Biospecter, de gradul de practică spirituală a persoanei în cauză – stil de viaţă, meditaţie, rugăciune, tehnici de reiki, biooenergie, etc.

Evaluarea, cel puţin pe aceşti trei parametri, poate fi de mare ajutor în stabilirea propriilor criterii socio-profesionale, dacă vrem să facem performanţă acolo unde ne desfăşurăm activitatea.

De asemenea evaluarea şi cunoaşterea acestor trei tipuri de inteligenţă, prezente de altfel la orice fiinţă umană, ajută şi la înţelegerea propriului nivel educativ, cultural şi spiritual, ca standarde proprii ce pot fi îmbunătăţite odată ce putem cunoaşte nivelul lor real.

Evaluările efectuate până în prezent ne-au permis să verificăm în multe cazuri ceea ce pentru psihologi constituie doar o presupunere. Şi anume că de multe ori IQ este mai mare decât EQ, alteori este invers, ceea ce determină un SQ de nivel scăzut.

Inteligenţa sufletului SQ depinde de echilibrul dintre IQ şi EQ, iar dintr-o asemenea perspectivă sănătatea poate fi estimată în raport de aceşti doi parametri – IQ şi EQ – dacă sunt sau nu echilibraţi.

Acest IQ foarte înalt permite o gândire de tip explorator, persoana care posedă un astfel de IQ fiind capabilă să înţeleagă noţiuni pe care oamenii cu un IQ normal nu le pot înţelege, cum ar fi de exemplu procesele care au loc în domeniul fizicii cuantice.

Dar geniul fără un EQ pe măsura IQ-ului tinde către un dezechilibru al structurii psiho-mentale, cu efecte asupra întregii existenţe personale mai ales la nivel relaţional. Dar şi această latură poate fi ameliorată cunoscând parametrii evaluării, aşa cum le prezintă metoda Biospecter.

  • BIOSPECTER este o metodă care permite oricui să se cunoască pe sine fără chestionare.
  • Culegerea datelor din palme durează 5 minute – se elimină astfel timpii de aşteptare.
  • Explicaţiile sunt redate simplu şi pe înţelesul persoanei care se prezintă la evaluare.
  • Confidenţialitatea informaţiilor pentru fiecare consultant este garantată.
  • Persoana consultant beneficiază de expedierea rapoartelor prin e-mail.

P.S.: Prototipul folosit de noi dintre cele 15 existente originale, este singurul dispozitiv cu posibilitate de determinare a nivelului de conştiinţă exprimat vibraţional prin personalitate folosind scara de conştiinţă Hawkins. Acest procedeu a fost introdus la cerera noastră de către Dl. Dumitru Grigore în perioada anului 2013 şi este specific doar prototipului care ne aparţine.

Articolul precedentAccesarea portalurilor de energie
Articolul următorGeometria feţei umane
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mihai Constantin
Mihai Constantin
5 ani în urmă

Foarte foarte interesant acest dispozitiv. Am avut placerea sa ma joc cu asa ceva la o conferinta in Rusia acum 2 ani, un dispozitiv asemanator cu cel prezentat de voi folosind aceeasi tehnica mathematico-fractalica.

Revista Cosmos
Admin
5 ani în urmă
Răspunde  Mihai Constantin

Aşa e Mihai, viitorul este aici. Te aşteptăm şi la noi la Cabinet daca vrei să testezi motoda SPEC.