Avem o mulțime de aspecte în noi pe care este necesar să le deslușim, pentru a înțelege de ce viața noastră este așa cum este.

În numărul trecut ați putut citi despre Sabotorii Interiori, niște aspecte negative ale personalității noastre care ne împiedică de multe ori să ne îndeplinim cum trebuie activitățile curente.

Cele 10 tipuri de Sabotori enumerați în episodul trecut pot proveni din propria karmă, dar cum prin karmă suntem conectați din punct de vedere relațional, rezultă că viața noastră este cumva „sabotată” nu doar de propriile trăsături, ci și de ale celor din jurul nostru. Dacă stăm să ne gândim la asemenea interferențe, ne-am putea gândi „Oh, Doamne, dar sunt atât de multe că nu știu dacă mă pot descurca vreodată…” Nu asta este important, ci înțelegerea faptului că aceste aspecte sabotoare există în noi. Însă cu mult mai important este să ne dăm seama că există posibilitatea, evident mai mult sau mai puțin în funcție de ereditatea pe care o moștenim, să avem în trăsăturile personalității noastre și niște urme ale Sabotorilor din partea părinților și eventual a bunicilor. Și dacă părinții sunt doi, bunicii sunt patru! Și oricum ar fi ereditatea asta, și oricât am încerca să ne desprindem de ea, cumva tot preluăm o parte din ea în manifestările noastre zilnice. Asta pentru că sunt caractere de manifestare a personalității care sunt transmise și amestecate în ADN, în momentul procreării din generație în generație.

Să abordăm simplist o asemenea chestiune, fără a ne complica cu prea multe detalii, și să luăm un exemplu cu totul la întâmplare…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

   
Articolul precedentProsperitatea – un mecanism cuantic
Articolul următorProgresismul, noul tabu al societății moderne
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile