Sahara a fost locuită de atlanţi?
© Oraș al Atlantidei conform textului lui Plato din Timaeus și Critias scris în 360 Î.e.n, comparat cu formațiunea misterioasă din Sahara, Ochiul Albastru al Africii.
Timp estimat de citire: 3 minute

În vremea dinastiilor Egiptului antic faraonii purtau un sombol reptilian pus pe frunte, semn al dominării subversive din umbră a acestei rase asupra celei umane.

Societatea modernă cunoaşte la ora actuală o rată de dezvoltare fără precedent. Să fie această creştere accelerată, aproape în toate domeniile, datorită vreunei influenţe nevăzute exercitată zilnic în diferite medii sociale, de către grupuri nebănuite?

Edgar Cayce spunea în unele dintre lecturile sale în stare de transă despre Atlantida că în viitorul apropiat – faţă de anii 40-50 când el realiza asemenea şedinţe – se va ridica la suprafaţă. El nu a specificat însă niciodată, în vreun fel, în ce fel Atlantida va ieşi la suprafaţă începând cu 1969 şi că atlanţii au migrat către Egipt după a doua catastrofă majoră.

Dar Cayce se referea nu la continentul atlant, aşa cum au crezut mulţi atunci când au fost descoperite ruinele subacvatice în zona arhipelagului Bimini. Căci dacă s-ar fi ridicat la suprafaţă porţiunea aceea a fundului oceanului, care conţine ruine, astăzi după câteva decenii de atunci ar fi trebuit deja să fi ieşit din apă, să fie vizibile. Dar nu este aşa.

Articolul precedentProiectul Serpo – Planeta Serpo
Articolul următor„Stăpânul zgârcit învață sluga hoață”
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile