Sahara Atlantida
Aceste două imagini arată dimensiunea relativă a unui mega-lac în deșertul Sahara, care ajunge la 810 de metri deasupra nivelului mării și acoperă 42 000 de kilometri pătrați (stânga) și un lac mai mic la 623 de metri deasupra nivelului mării, acoperind 18.600 de kilometri pătrați. Nilul este în partea dreaptă mai jos în ambele imagini. (Imagine derivată din misiunea de topografie radar a NASA)
Timp estimat de citire: 3 minute

Sahara este o amintire a eşecului reptilienilor de a domina lumea, şi după ce şi-au mutat zona de influenţă în Europa, s-au lovit de urmaşii pelasgilor.

Ierarhia este un concept care fără îndoială există în toate lumile. Fără ierarhizare Creaţia ca proces evolutiv din toate punctele de vedere nu ar fi posibilă.

Ierarhia pentru reptilieni se pare că este un factor prin intermediul căruia pot controla aproape totul. În lumea noastră ei s-au infiltrat demult şi istoria neoficială, adică cea spirituală, a consemnat asta prin Tăbliţele lui Thot Atlantul. De ce i s-a spus Atlantul şi nu Lemurianul? Sau în alt fel? Pentru că el i-a condus pe refugiaţii atlanţi în Africa şi de nu s-ar fi întâmplat ca imperiul atlant să decadă, să fie infiltrat de către reptilieni şi preschimbat în timp dintr-o linie de regi nobili într-o linie dinastică egipteană plină de aroganţe, poate că Atlantida ar fi supravieţuit şi datorită acestui lucru omenirea azi ar fi arătat cu totul altfel. Mai evoluată. Plină de tehnologie şi magie în acelaşi timp.

Dar… înainte de Potop imperiul atlant a fost acaparat de către reptilieni. Astăzi, dacă acceptăm dovezile arheologice din Sahara, de la picturile rupestre până la bucăţile de sticlă topite găsite în diferite regiuni ale deşertului, admitem fără îndoială că în Sahara a existat cea de-a treia civilizaţie atlantă, şi dacă ne luăm după observaţiile şi cercetările lui Ernst Muldaşev, chirurg rus care s-a lăsat de această profesie pentru a se dedica descifării marelui mister – de unde provenim? – vom ajunge la tipologia ochilor din vremea atlanţilor. Astfel se verifică o realitate şi anume că atlanţii erau şi oameni, dar erau şi amfibieni şi este posibil ca sirenele legendare să fi făcut parte din civilizaţia lor. aşa putem înţelege că populau şi se deplasau şi prin Mediterana, dar şi prin Marea Neagră. Interesant, aşa e?

Următorul episod<< Sahara a fost locuită de atlanţi? – VII
Articolul precedentProiectul Serpo – Jurnal de Bord
Articolul următorProtocoalele extraterestre – IV
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile