Sai Baba
© CC BY / NASA

Pe timpul nopții vin tot mai multe suflete în fața diferitelor Consilii și își dau acordul pentru a părăsi planeta în următorii 20-30 de ani.

Dragii mei vă salut!

Îmi este destul de greu să subliniez în cuvinte perioada actuală prin care treceți. Cuvintele voastre sunt extrem de limitate, puține, și nu au cum să reflecte adevărul unei situații sau unei perioade precum aceasta.

Vin sărbătorile de iarnă și tot mai mulți oameni se trezesc la nivel de conștiință, însă nu îndeajuns de mulți, nu atât de mulți precum îmi doresc.

Perioada sărbătorilor de iarnă favorizează tranziția de la realitatea 3D la realitatea 4D. Energiile care vor fi deversate în toată această perioadă sunt cele mai puternice de până acum, așteptați-vă la și mai multe probleme, provocări, de parcă nu erau îndeajuns!

Aceste energii care vin dinspre Marele Soare Central sunt de o altă factură, altă calitate, alte atribute, asta nu înseamnă că cele dinainte nu au fost bune, nu, ele au avut rostul și rolul lor. Mă folosesc de cuvinte, fac comparații, ca să înțelegeți ceea ce se întâmplă cu voi și planeta conform noilor energii. Fiind foarte puternice, impactul acestora cu corpul fizic (care are vibrația specifică lui) poate să provoace și mai multe probleme de sănătate.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

SURSĂNASA
Articolul precedentOraşele ecologice
Articolul următorNegrilica
Freestyler Arhaic.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile