Saltul în conştiinţă
© CC0 / Pixabay

Măsurătoarea radiestezică efectuată de noi indică un nivel actual al civilizaţiei umane de 4, 31D ceea ce bineînţeles per total este un câştig.

Traversăm o vară caniculară, din nou la fel ca în anii trecuţi. Poate vă întrebaţi ce legătură are căldura cu ideea de salt în conştiinţă. O să vedeţi pe parcursul editorialului că are legătură şi încă una directă.

Societatea noastră umană a devenit destul de complexă, deşi încă nu se poate spune că am atins un stadiu în care gadgeturile tehnologiei ne facilitează existenţa, mai avem de parcurs un drum până acolo, poate încă vreo 50 de ani aşa lejer…

Deocamdată omenirea noastră se află la stadiul de 0,74 de dezvoltare pe scala civilizaţiilor, aşa cum au estimat cercetătorii. Şi din acest punct de vedere, restul de 0,26 pe care-l avem de parcurs pentru a atinge stadiul 1 de civilizaţie, ar reprezenta chiar un asemenea salt în conştiinţă.

Dacă asemenea statistici, ca cea referitoare la stadiul actual al gradului civilizaţiei noastre, au fost date publicităţii pentru a fi cunoscute, este logic să ne gândim la faptul că şi elita financiară care încă dirijează omenirea din umbră cunoaşte despre asemenea chestiuni.

Cum în fiecare an omenirea beneficiază datorită ştiinţei şi tehnologiei de multe invenţii, rezultă că la o primă apreciere a situaţiei generale ne-am îndrepta cu paşi repezi către nivelul de 0,80. Ceea ce evident poate însemna bunăstare şi o organizare mai eficientă a resurselor planetare şi a interacţiunilor dintre ţări şi naţiuni. Numai că, aşa cum aţi putut citi în editorialele anterioare, referirea la Evenimentul care ar putea declanşa eliberarea civilizaţiei umane de sub dominaţia elitei financiare hrăpăreţe ar cunoaşte şi aspecte de întârziere. Şi asta datorită a tot felul de uneltiri pe care Illuminati încearcă să le mai orchestreze ici-colo pe planetă, cum a fost de exemplu în cazul Siriei, o ţară frumoasă cu o veche cultură distrusă de ambiţia josnică a acestui grup al elitei super arogante care nu înţelege că vremea sa a trecut.

Dacă din exterior asemenea evenimente nefaste se văd ca o serie de bulversări ale opiniei publice, şi ca situaţii oarecum tensionate între anumite state ale lumii, în plan subtil toate acestea pe care mass-media mondială aservită în mare parte Illuminaţilor şi multe surse de pe internet le prezintă influenţează într-o anumită măsură mentalul colectiv, atât pe partea conştientă, cât şi pe cea subconştientă.

Ca urmare pot exista diferenţe de energie între partea conştientă şi cea subconştientă a mentalului colectiv, care se poate traduce prin expresia noastră binecunoscută „una spun, şi alta fac”. Altfel spus oamenii la modul conştient înţeleg acum mult mai multe subtilităţi ale unor asemenea evenimente, însă pe plan subconştient ei nu sunt atenţi la reacţiile emoţionale pe care le au. În acest fel se adună fluxuri imense de energii negative în societatea planetară – apatie, dezamăgire, plictiseală, depresie, furie etc. – ce pot dezechilibra periodic balanţa energiilor planetare. Sunt energii de joasă frecvenţă care interacţionează periodic cu structura subtilă a planetei.

V-aţi pus vreodată întrebarea dacă fenomenele geoclimatice atât de ample din ultimele două decenii nu sunt cumva efectele interacţiunii dintre energia mentalului colectiv şi energia naturii?

Oricine poate să analizeze, de exemplu, pentru că există pe internet tot felul de statistici, rata de manifestare a uraganelor, a fenomenelor meteo extreme din multe zone ale lumii, în paralel cu creşterea şi accentuarea unor evenimente cu caracter agresiv şi consecinţe negative – cum au fost aceste conflicte din ultima vreme din Siria – determinate de unele acţiuni ale Illuminaţilor. Se pot vedea astfel unele sincronicităţi între ce fac unele state pe planetă şi reacţiile climatice.

Desigur că dincolo de chestiunile politice şi economice ale unor asemenea conflicte, se află cele esoterice-spirituale, căci Illuminaţii caută cu disperare zone unde pot exista portaluri prin care să poată pleca de pe Pământ. Şi asta deoarece ei ştiu că în cele din urmă vor pierde.

Prin tot ceea ce au produs în ultimii 2-3 ani ca stări conflictuale, Illuminaţii intenţionează să blocheze ridicarea nivelului de conştiinţă al omenirii. Aşa cum spunea şi Sal Rachele în interviul luat în urmă cu 1 an şi ceva, la momentul octombrie 2015 nivelul de conştiinţă al civilizaţiei, luat per ansamblu, era de 4,25D. Destul de bun având în vedere ceea ce se petrece în lume. Dar acest nivel nu e suficient, dacă vrem să impulsionăm mai mult formarea unei linii temporale de viitor, în care asemenea creaturi ca Illuminaţii şi acoliţii lor să nu mai existe în interiorul omenirii.

Este posibil datorită energiilor de Lumină şi Iubire care curg în continuare pe Pământ, din spaţiile dimensionale superioare, ca nivelul de conştiinţă al omenirii să fi crescut.

De altfel măsurătoarea radiestezică efectuată de noi indică un nivel actual al civilizaţiei umane de 4,31D ceea ce bineînţeles per total este un câştig. Şi se pare că acest trend ascendent va continua fără întreruperi, chiar dacă acoliţii Iluminaţilor încă mai plănuiesc şi alte manevre. Însă acest salt în conştiinţă nu este chiar aşa de uşor de realizat, pentru că în mentalul nostru încă există foarte multe tipare vechi, ce trebuie schimbate sau chiar şterse din mental. Totuşi trebuie spus că în curând foarte mulţi Lucrători în Lumină vor trece printr-o aşa zisă metamorfoză spirituală a propriilor concepte, care le va accelera vibraţia Sinelui spiritual. O asemenea schimbare poate constitui realul început pentru structurarea grupurilor spirituale care vor duce treptat, aici în România, la formarea reţelelor comunităţilor spirituale în adevăratul sens al cuvântului.

Dar saltul în conştiinţă mai are legătură şi cu mersul astrelor.

Prin toamnă mai exact în intervalul 21-20 octombrie Soarele va realiza o interesantă conjuncţie cu Jupiter pe semnul Scorpionului, ambele fiind în opoziţie cu Uranus retrograd din Berbec. Atât Jupiter, cât şi Uranus guvernează conştiinţa, astrul jupiterian fiind în relaţie cu partea organică a scoarţei cerebrale reprezentată de Soare, în timp ce astrul uranian reprezintă funcţia conştiinţei.

Iar pe 1 decembrie Jupiter va realiza un trigon cu Neptun deschizând astfel un portal energetic general, la nivelul conştientului colectiv, pentru ca majoritatea să beneficieze de acest salt în conştiinţă. În acelaşi timp însă tot pe 1-2 decembrie Jupiter se va afla în opoziţie cu Luna şi Marte dr va afla în opoziţie cu Uranus.

Asta permite o revoluţionare a conceptelor legate de modul în care evoluăm ca civilizaţie şi n-ar fi exclus să vedem organisme internaţionale cum e O.N.U. că anunţă un nou tip de societate a viitorului.

Acesta poate fi punctul culminant al declanşării Evenimentului pe care cu toţii îl  aşteptăm… Acela al capitulării cabalei întunecate peste tot pe Pământ…

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?