Curajul este al Părții Luminoase. Frica este a Părții Întunecate.

Sistemul au putut să vă manevreze deoarece prin înșelătoria aruncată asupra liberului vostru arbitru, au putut aduna de la voi toți această energie pe care de bunăvoie ați dat-o: ACCEPTUL.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Perioada pe care întreaga voastră civilizație o traversează în acest prezent al timpului vostru liniar este una care se apropie repede de alinierea cu timpul cuantic sau atemporalul. În afara lumii voastre care există în 3D, totul este atemporal. Sistemul vostru de referință liniar este cel care, dincolo de ceea ce v-au impus controlorii Sistemului, v-a condiționat pe toți, inclusiv pe controlori. Acesta este motivul principal pentru care ei se grăbesc să prelungească – deși vor constata că e ceva complet inutil – linia lor temporală, pe care vor să vă mențină prin ceea ce ei continuă să facă.

Prelungirea unei asemenea linii temporale, deja mult prea saturată de negativitate, nu mai este posibilă datorită Dispensei Divine date în urmă cu câțiva ani pentru planeta și lumea voastră. Este Dispensa Divină cea care v-a oferit șansa de a vă folosi liberul arbitru la modul înțelept și conștient. Este Dispensa Divină cea care l-a adus pe Donald Trump la conducerea celor care acum îi pun pe controlori în dificultate, cu întreaga lor agendă negativă. Este această Dispensă Divină cea care v-a adus posibilitatea eliberării de întuneric, însă este alegerea voastră dacă vreți, puteți și decideți să finalizați asta.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentAstrologie – Drumul Vieții și Saturn (IX)
Articolul următorInteligența Artificială împotriva lui Dumnezeu?!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile