Sănătate de la natură – Alimentaţia, hrană sau otravă?
© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Omul se situează la jumătatea valorilor Ph-ului. Ceea ce înseamnă echilibru.

Pentru acest număr facem o scurtă divagaţie care oricum o să vă fie de folos, având în vedere că vine iarna şi în acest anotimp nu prea găsim legume şi fructe proaspete. Şi mai ales că nu prea găsim de-ale noastre româneşti.

Organismul nostru fizic are nevoie zilnic de vitamine, minerale şi nutrienţi. Pe timpul primăverii, verii şi toamnei avem posibilitatea să ne hrănim sănătos, dacă evităm alimentele din supermarketuri care sunt pline de E-uri toxice.

Trebuie să ştiţi un mare adevăr, pe care-l citiţi ACUM în ACESTE  rânduri, şi pe care doctorii nu vi-l spun, fie pentru că unii dintre ei nu-l cunosc încă, fie pentru că unii dintre ei îl ştiu şi-l ascund de teama de a nu rămâne fără obiectul muncii. Căci ar mai exista doctori în lumea asta dacă toţi oamenii ar fi sănătoşi? NU! Poate doar ginecologii și ortopezii…

Sănătatea noastră ţine de echilibrul alcalin-acid, corpul uman având în general un ph de 7,5. Scala ph-ului porneşte de la 0 care este maximul acidităţii într-un organism, iar asta înseamnă boală terminală şi 14 care înseamnă maximul alcalin – vitalitate, bună dispoziţie, entuziasm, optimism etc.

După cum vedem omul se situează la jumătatea acestei scale a valorilor ph-ului. Ceea ce înseamnă echilibru.

Bolile care se instalează după o anumită vârstă sunt cauzate de un consum preponderent de alimente cu ph acid, adică sub valoarea de 7,0.

Mâncarea gătită cu sosuri, prăjită şi procesată are un ph de cel mult 6,00 deci este evident că atunci când avem probleme de dezechilibru energetic şi anatomic la nivelul organelor, trebuie să înlocuim toate aceste alimente cu produse naturale care au un ph de cel puţin 7,0.

Şi ca să facem o trecere în revistă generală a alimentelor acide şi alcaline, redăm în continuare principalele alimente acide şi alcaline.

Articolul precedentTehnici de Echilibrare Energetică
Articolul următorAvem oare un creier cuantic? – VIII
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile