Cât respirația e mai profundă cu atât realitatea este mai bogată

Dacă intenționezi să-ți schimbi destinul, este nevoie să dedici timp respirației conștiente, să acționezi asupra respirației.

Trăim într-un ocean de oxigen și habar n-avem ce să facem cu și în el, cum să-l protejăm și să-l folosim. Nici măcar n-avem grijă de el. Mulți gândindu-se doar la profit, dar și lipsa responsabilității și viziunii către viitor, nesimțirea fiind și ea prezentă, poluăm cu bună știință aerul construind fabrici, tot felul de mașini și mijloace de transport care consumă combustibili fosili, se aruncă gunoaie și resturi poluante pe spatii verzi etc. Puțini sunt cei care protejează mediul, dar văd că numărul oamenilor responsabili crește de la an la an, ceea ce înseamnă progres. Ai observat cu siguranță că o “gură” de aer din metropolă nu se poate compară cu o “gură” de aer de la țară, de la munte, din pădure, de pe lângă o cascadă sau inhalând aerosolii brizei mării.

Oxigenul… fără el un om obișnuit nu poate să trăiască mai mult de 1-2 min. Cu puțin antrenament mai trăiești câteva minute în plus. Doar Maeștrii pot învinge lipsa de oxigen, reducându-și pulsul așa cum stă mărturie demonstrația îngropării de viu a lui Yogananda.

Și totuși, ce importanță are oxigenul în afara faptului că fără el nu putem exista?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile