Sănătate de la natură - Scorţişoara
© Bigstockphoto

Scorţişoara ne este de mare ajutor atunci când traversăm diverse dezechilibre funcţionale, energetice şi chiar organice.

A venit anotimpul rece în emisfera nordică şi aşa cum este normal temperaturile sunt în general scăzute, chiar dacă unele zile pot fi şi însorite.

Frigul şi umezeala rece sunt doi factori cu care toată lumea se confruntă pe durata iernii, indiferent dacă avem şi zăpadă sau nu. Mai ales pentru persoanele trecute de 65 de ani pot apare probleme respiratorii, articulare ce pot pune organismul şi starea sa de sănătate sub un anume dezechilibru.

Chiar dacă mâncăm bine şi sănătos, chiar dacă suntem optimişti sau joviali de felul nostru, este bine să luăm în considerare frigul şi umezeala, aceasta din urmă fiind mai perfidă decât primul prin faptul că se poate instala insidios la nivelul plămânilor şi al încheieturilor. Dar cum în Creaţie şi aici pe Pământ avem la îndemână destule remedii, putem apela fără reţineri la domeniul naturist unde găsim o mulţime de remedii pentru toate dezechilibrele.

Şi cum e iarnă acum să ne ocupăm de o mirodenie ce ne poate fi de mult folos în acest anotimp – scorţişoara. Mai ales că se deschid în parcuri târgurile de Crăciun unde lumea va servi gustări calde la minut şi un pahar de vin fiert cu scorţişoară.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentGeometria sacră, ADN-ul şi astrologia
Articolul următorSecretele zerului de vacă
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile