sanatate de la natura Uleuri esenţiale
© Olga Miltsova / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Aromele existente în tot felul de variante ale uleiurilor esenţiale influenţează în primul rând starea de spirit.

În societatea modernă oamenii s-au obişnuit, de câteva decenii încoace, să folosească tot felul de arome atunci când întâmpină tot felul de probleme.

Echilibrul sănătăţii şi mai ales echilibrul interior sunt noţiuni fundmentale pentru a reuşi în viaţă.

Astfel avem posibilitatea de a evita de multe ori situaţii neplăcute, care ar putea degenera cu consecinţe dintre cele mai neaşteptate. Din fericire natura ne oferă o panoplie foarte bogată de arome pe care să le utilizăm în mod adecvat pentru bunăstarea şi prosperitatea noastră.

Deşi acum avem la îndemână mai ales internetul unde putem găsi o grămadă de chestii despre cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai uşoară şi mai abundentă, majoritatea oamenilor duc acelaşi stil de viaţă cu vechile obiceiuri.

Mulţi îşi spun că vor schimba câte ceva în viaţa lor după ce cumpără diferite arome sau uleiuri esenţiale şi le folosesc în aromoterapie sau masaj.

Dar în realitate ei continuă cu aceleaşi tabieturi şi atunci ce să se schimbe în viaţa lor…?

Totuşi dacă folosim uleiurile esenţiale, îndeosebi cele cu concentraţii mai mari, dispunem de posibilităţi de a ne transforma pas cu pas existenţa într-un mai bună decât înainte. De ce? Păi să vedem…

SURSĂ123rf
Articolul precedentCe este I Ching-ul?
Articolul următorMarte – Misterele Unei Civilizaţii Dispărute – II
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile