Gabriel Socaciu
Prin terapiile pe care le fac, pun în mișcare energiile blocate ale omului. Într-un fel, reamintesc omului că este o ființă divină, plină de iubire care trebuie manifestată.

Terapeut specializat în presopunctură, reflexoterapie, masaj somatic și radiestezie, Gabriel Socaciu a publicat două cărţi, Lucrarea şi Tămăduirea Interioară, care pot fi folosite ca instrumente de lucru pentru redobândirea sănătăţii. Îl puteți contacta direct la cabinetul său din Ploiești, pe pagina personală sau pe Facebook.


  • Bine te-am găsit, Gabriel! Cum ai început această activitate de terapeut? A fost ceva venit din pasiune sau dintr-o necesitate de a-ți ajuta semenii?

Mulțumesc pentru că mi-ați dat acest prilej. Cred că din pasiunea pentru terapie vine apoi și această necesitate, dorința de a ajuta. Consider că a ajuta, cu adevărat, înseamnă să pleci de la ideea că orice se întâmplă este cu Voie Divină și că acest sprijin al nostru trebuie să fie detașat de orice orgoliu, de orice formă a Ego-ului. Atunci când ne detașăm de Ego, de dorința imperioasă de a avea un rezultat, apare și acest ajutor. 

  • Ca radiestezist și reflexoterapeut știm că necesită o pregătire temeinică. Cum vezi tu corpul uman, dincolo de aspectele sale anatomice?

    CONȚINUT RESTRICȚIONAT

     

    Articol dedicat abonaților

    Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Terra

Multumesc cu recunostinta!