© basilica.ro

Naţia română este bolnavă la nivel spiritual, manifestând atitudine doar la nivel religios şi vorbim aici de Liberul Arbitru.

Domeniul sănătăţii este unul foarte important pentru orice naţiune şi ţară, deoarece dacă indivizii unei naţiuni sunt sănătoşi în marea lor majoritate, atunci acea naţiune va prospera. Uitaţi-vă la alte națiuni, câtă atenţie acordă sănătăţii şi cât respect individului uman când e vorba de procedurile şi tratamentele medicale.

Partea lumească a sănătăţii – cea care ţine de medicină – este şi ea importantă, deoarece prin aparatura realizată de 2-3 decenii încoace, se pot depista din timp diferite boli şi dezechilibre. Dar asta este doar un sfert din total, căci în realitate starea de sănătate a unei naţiuni se vede după nivelul ei de conştiinţă.

Altfel spus cât de mult cred indivizii acelei naţiuni nu doar în Dumnezeu, într-un Creator, în cuantică, în fiinţe extraterestre, în principii spirituale etc. Şi aici venim cu o idee interesantă, şi anume credinţa îţi modelează întregul destin, de fapt te naşti cu acel nivel de credinţă. El nu este dobândit pe parcursul vieţii, ci omul se naşte direct cu nivelul de credinţă pe care-l va manifesta mai târziu şi pe care-l poate îmbunătăţi, când ca adult va începe să conştientizeze o parte din aspectele vieţii.

omul se naşte direct cu nivelul de credinţă pe care-l va manifesta mai târziu.

Astfel, în raport cu nivelul de credinţă manifestat în interiorul naţiei respective, aceasta poate fi una prosperă sau săracă. Un exemplu în acest sens.

La o extremă, Statele Unite şi Japonia, cele mai dezvoltate naţiuni din aproape toate punctele de vedere. Libertatea de a avea acces la cunoaştere a oferit acestor două naţiuni posibilitatea de a atinge standarde de viaţă înalte.

La cealaltă extremă, oricare ţară din Asia de Sud – India, Pakistan, Vietnam sau Coreea de Nord, ţări în care sărăcia atinge cote foarte mari. Datorită sărăciei, oamenii din acele ţări nu au acces la internet, la biblioteci, într-un cuvânt la cunoaştere şi ca urmare sunt la un nivel de sănătate lumească şi spirituală foarte precare. Se pare că în multe locuri din lume, drepturile omului încă nu sunt pe deplin înţelese şi acceptate.

Dar la noi în România, cum stau lucrurile?

Avem cea mai performantă reţea de internet din Europa, avem foarte multe computere, mai ales utilizatori casnici. Conform datelor Institutului Naţional de Statistică din România, la nivelul anului 2017 în ţara noastră 2 din 3 români aveau computer acasă şi acces la internet. În mediul orăşenesc sunt 76% utilizatori care au computer şi acces la internet, iar în mediul sătesc, deci la ţară cum se spune, sunt 52% utilizatori care au computer şi acces la internet prin firmele de cablu. Deci conform acestor date ar trebui să fim o naţiune bine informată, sănătoasă din punct de vedere medical şi social.

Cu toate acestea, nu suntem o naţiune sănătoasă, deoarece spitalele sunt pline de bolnavi, farmaciile s-au înmulţit în ultimul deceniu ca ciupercile după ploaie, ceea ce reflectă în realitate o stare ciudată dar perfect explicabilă.

La nivelul naţiunii noastre nu există o educaţie spirituală, şi dacă nu există aşa ceva, oamenii necunoscând cauzele spirituale care duc la boli şi dezechilibre, ajung chiar în situaţia de a se îmbolnăvi. Şi nu doar trupeşte, ci şi moral, şi asta arată că, datorită tuturor acelor evenimente nefaste care au dat ţara şi societatea peste cap vreme de 15 ani, românii s-au dezechilibrat la nivelul subtil al aurei, al corpurilor subtile, ceea ce a dus la înmulţirea bolilor şi a neputinţelor în faţa evenimentelor care s-au succedat de-a lungul celor 15 ani.

Ca urmare, naţia română este bolnavă la nivel spiritual, manifestând atitudine doar la nivel religios şi vorbim aici de Liberul Arbitru. Este o greşeală a naţiunii române la nivel de Liber Arbitru, fiind vorba de Voinţa Liberă înşelată diavoleşte de slugile întunericului. Iar această stare de lucruri se poate îndrepta recăpătându-ne Voinţa de a Alege Drept şi cunoscând Adevărul.

Articolul precedentSuntem urmaşii marţienilor? – II (Noutăți 2019)
Articolul următorMicii Cenuşii şi colonia Terra
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
4 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile