Iată trei argumente forte pentru a lovi în China cu o poveste de felul acesta, însă lumea a început să nu prea mai creadă în astfel de scenarii.

Odată cu începutul acestui atât de controversat deja an 2020, iată că au apărut şi primele semne ale unor direcţii de manifestare încă dinainte de 25 ianuarie, când a început Anul Şobolanului de Metal. 

Acest virus de gripă atât de periculos, numit coronavirus, se spune că a apărut în China şi de aici o întreagă isterie propagandistică la adresa chinezilor. Considerat a fi apărut iniţial într-o piaţă en-gros de fructe de mare din oraşul Wuhan din provincia Hubei, s-a luat în calcul faptul că acest virus foarte periculos ar fi apărut de la păsări sau de la unele mamifere. Câteva zile mai târziu o altă ipoteză, bazată pe analizele de sânge ale primelor persoane infectate cu aşa ceva, a vrut să dea de înţeles că virusul ar fi provenit de la lilieci. Dar nici asta nu a stat în picioare. Asta era la jumătatea lunii decembrie anul trecut. Spre sfârşitul lunii ianuarie, dar înainte de a începe Anul Şobolanului de Metal, a scăpat o ştire care a alertat toate agenţiile de presă, cancelariile guvernamentale şi prezidenţiale din toată lumea: după ce s-a constatat că deja virusul a făcut deja câteva zeci de victime în câteva ţări din lume, ştirea cum că acest virus foarte periculos a fost un experiment scăpat dintr-un laborator din China a îngrozit opinia publică mondială.

Manipulare? Categoric! Şi vă prezint şi argumentele referitoare la de ce se vrea ca să fie transformată China în ţap ispăşitor. Altfel spus a fost lansată o minciună referitoare la ideea cum că în China armata pregătea un virus extrem de periculos ca armă biologică. Desigur că varianta aceasta le-ar fi convenit de minune celor care trag sforile economiei la nivel mondial, deoarece aceştia văd cum China câştigă teren pe an ce trece în faţa unor parteneri cu ştate vechi în succese economice mondiale. N-a ţinut nici varianta cu virusul scăpat din laborator.

Adevărul este că în zodiacul chinezesc China este Bivol de Pământ, iar echivalentul Bivolului în varianta occidentală este Capricornul, unde între 12-29 decembrie s-au aflat, alături de Saturn şi Pluton, Luna şi Venus. Deci cineva a analizat bine momentul aruncând blamul asupra Chinei. Chiar dacă în China tehnologia a luat amploare, există şi acolo sărăcie în multe regiuni, apariţia virusului fiind pusă iniţial pe seama acestui factor. Dar dacă ne ducem mai la sud spre vecinii asiatici ai Chinei, respectiv India, Pakistan sau Tailanda, ne-am putea pune întrebarea dacă era de la sărăcie sau de la animale ori păsări care scurmă prin gunoaie, de ce n-a apărut virusul într-una din aceste ţări care nu au nivelul economic al Chinei?

Şi iată argumentele care demonstrează planul “incultei mondiale”, vorba colegului Andrei Grama: 1 – China deţine deja locul 1 la telefoane mobile – marca Huawei întrecând ca performanţă şi vânzări chiar şi Iphone-ul americanilor; 2 – sunt naţiunea cea mai numeroasă din lume, actualmente după ultimele statistici având aproximativ 1.440.000.000 de indivizi; guvernul chinez dispune de rezerve de sute de miliarde de dolari anual, cu care continuă să cumpere în multe regiuni din lume diamante, aur, argint, metale rare pentru industria aerospaţială, şi alte resurse care costă foarte mult. Nici măcar americanii sau japonezii nu-şi permit să cumpere ceea ce cumpără chinezii la nivel de resurse. 3 – Şi nu în ultimul rând aproape toate firmele de renume mondial îşi produc trei sferturi din produse acolo în China. Iată deci trei argumente forte pentru a lovi în China cu o poveste de felul acesta, însă lumea a început să nu prea mai creadă în astfel de scenarii.

Vă daţi seama că “inculta mondială” este disperată?

China are populaţia cea mai numeroasă, a devenit polul economic principal al lumii şi continuă să crească, şi “inculţii mondiali” se tem că nu vor putea să mai oprească vreodată acest val chinezesc. Şi atunci au inventat această prăpădenie cu virusul gripei care face ravagii. Însă un lucru este adevărat: acest coronavirus este adevărat, numai că nu a fost fabricat de armata chineză, chipurile ca armă biologică de război, ci tot de către oamenii “incultei mondiale”. Pentru ei a trimite în secret la Polul Nord echipe de cercetare, ca să găsească viruşi mortali adormiţi în gheaţa banchizei nordice, este o nimica toată. Finanţând cu milioane de dolari în secret asemenea echipe, este simplu de înţeles că acei cercetători care şi-au vândut sufletul diavolului s-au întors cu tulpina aceasta de coronavirus despre care se spune pe şleau că niciun laborator medical din lume nu a putut fabrica vaccinul salvator. Şi asta pentru că nu a fost preparat în laborator, ci adus din banchiza de la Polul Nord (reţineţi că savanţii au tras un semnal de alarmă în 2019 că se topeşte accelerat banchiza şi ies la iveală viruşi care stau acolo de milioane de ani!) şi ţinut în recipiente speciale până când şefii “incultei mondiale”, atâţia câţi au mai rămas, au decis să arunce pisica în curtea Chinei. Şi iaca harababura! Iar noi am menţionat într-un articol aici în revistă anul trecut că s-ar putea ca “inculţii” să fie până la urmă victimele propriului scenariu în intenţia lor de a decima lumea prin viruşi cărora nu li s-ar găsi antidotul. Cine sapă groapa altuia…

Astfel se miza din partea “incultei mondiale” de a transforma China în ţintă pentru restul lumii, în ideea că-şi va pierde influenţa economică în lume şi că ei, “inculţii mondiali”, îşi vor recăpăta supremaţia economică după ce China va fi fost înlăturată. Dar… ce să vezi… vorba lu’ ăla de Cotroceni cu 5 case: “Ghinion!” Nu le-a ieşit pasenţa, iar asta arată că în spatele cortinei mondiale, există Mişcarea de Rezistenţă care combate toate aceste scenarii pe care disperata “incultă mondială” le aruncă în lume, doar-doar o reuşi să-şi reabiliteze poziţia pe care a avut-o cândva.

Conspiraţie? Da! Minciuni? Da! Scenarii? Da! Şi se pare că toţi aceşti “actori” ai “incultei mondiale” vor să-şi joace rolurile până la capăt în piesa asta de pe Pământ. Şi atât de inteligenţi şi de superiori se cred “inculţii mondiali” faţă de restul populaţiei lumii, încât ei nu cred că în “scenariul de film” scris de Cineva acolo Sus ei sfârşesc prin a pierde lamentabil. Ei sunt “marii şmecheri” care în cele din urmă o iau în bot de la băieţii buni – eroii pozitivi ai lumii – şi ca în orice film cu final fericit, ticăloşii dispar spre satisfacţia tuturor. Dar până atunci, ca în orice film… pistoale, maşini, urmăriri, spionaj, lupte, trădări, poveşti de amor şi… pop corn! 

“Filmul” rulează în 3D, deci puneţi-vă ochelarii şi ronţăiţi pop corn…

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile