Timp estimat de citire: 3 minute

Cei care au scleroză în plăcile osoase au folosit informațiile de care dispuneau, în viața anterioară, la modul abuziv, fără să le pese de câte atrocități comiteau.

Nu știu dacă lumea a auzit în general de această boală îngrozitoare, numită de fapt scleroza multiplă. Însă ea există și la nivelul României afectează relativ 0,05% din întreaga populație. Mai exact este vorba de aproximativ 8000 de persoane la nivel național care ajung să aibă această cumplită boală.

Personal am cunoscut în urmă cu vreo 23 de ani un tânăr care pe vremea aceea, spre sfârșitul ailor 90, avea vârsta de vreo 28 de ani și mergea deja în cârje, deoarece avea deja scleroză în plăci într-un stadiu avansat. De regulă această boală se instalează la nivelul oaselor, mai ales în zona mâinilor și picioarelor, producând cu timpul dureri cumplite, a căror intensitate scade doar într-o anumită măsură atunci când se administrează medicația adecvată.

Unii astrologi și psihoterapeuți care au cercetat manifestarea acestei boli au ajuns la concluzia că apariția acestei boli la anumiți indivizi umani are legătură cu o atitudine de posesivitate exagerată asupra semenilor din jurul lor sau cel puțin față de anumite posibilități care le-au oferit în viața anterioară prilejul de a abuza într-un mod cel puțin grosolan de funcția, puterea sau avantajele pe care le-au avut. Putem spune deci că scleroza în plăci poate fi considerată o boală a excesului de putere, și ca o consecință a unor asemenea fapte din vieți anterioare, persoana respectivă se va naște sănătoasă, și va fi fără probleme în primii ani de viață, dar apoi se va declanșa factorul karmic ce-i va aduce boala. Și mai putem spune că scleroza în plăci, din punct de vedere karmic, are cel puțin 2-3 cauze.

Dacă ne-am referit la abuzul de putere, ca atitudine și decizie, să luăm de exemplu cazurile lui Hitler și Stalin, care ca spirite în mod sigur s-au reîntrupat undeva în lumea asta mare. Și datorită faptului că au avut puterea totală pe mână, au comis acele atrocități, trimițând la moarte pentru că așa au vrut ei milioane de oameni nevinovați. Hitler prin nebunia sa alimentată de dorința sa insațiabilă de putere și de dominare mondială, și Stalin datorită nebuniei sale conform căreia cine nu făcea cum voia el era arestat, torturat sau direct împușcat fără proces. Pentru c-au avut multe informații la dispoziție, este foarte posibil ca acești tirani să se fi întrupat în oameni simpli în lumea asta și să plătească pentru tot ceea ce au făcut printr-o asemenea boală.

Cei care au scleroză în plăcile osoase au folosit informațiile de care dispuneau, în viața anterioară, la modul abuziv, fără să le pese de câte atrocități comiteau. Și pentru că e vorba de informații folosite abuziv, ce legătură ar avea asta cu scleroza în plăci? Păi are, deoarece de vreo 10 ani încoace știința a pus în evidență o realitate. Și anume că celula osoasă, care conține și ceva siliciu în componența ei (corpul uman are doar 7 grame de siliciu), poate stoca de cel puțin de 10 ori mai multă informație decât celula din țesuturile moi obișnuite. Și ca urmare, atunci când individul uman vine la întrupare, el vine cu tot bagajul informațional existent în corpul său cauzal, unde se stochează toate faptele din toate viețile sale trăite pe Pământ. Și dacă a făcut abuzuri cu informația și puterea oferită de acestea, atunci este foarte clar că la un anumit moment din viața sa se va declanșa scleroza în plăci. De altfel osteoporoza, o altă deteriorare a țesutului osos, reprezintă tot o plată karmică în acest sens.

Orice durere care apare la nivelul picioarelor pe etajul osos, chiar dacă persoana este supraponderală, este un semn al faptului că astfel plătește karmic pentru ceva ce a făcut în viața anterioară, când a folosit abuziv, superabuziv sau într-un mod similar informația pe care a avut-o. Și dacă nu cunoaște de unde i se trage, începe să ia medicamente, ceea ce-i deteriorează și mai mult sănătatea, iar karma nefiind conștientizată, atrage tot felul de dezechilibre în viața acelei persoane care-i vor bloca împlinirea menirii. 

Articolul precedentRădăcina cauzei tuturor bolilor
Articolul următor„Oricât de ’nalt să fie copacul, frunzele cad tot pe pământ”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile