Timp estimat de citire: 3 minute

Cei care au scleroză în plăcile osoase au folosit informațiile de care dispuneau, în viața anterioară, la modul abuziv, fără să le pese de câte atrocități comiteau.

Nu știu dacă lumea a auzit în general de această boală îngrozitoare, numită de fapt scleroza multiplă. Însă ea există și la nivelul României afectează relativ 0,05% din întreaga populație. Mai exact este vorba de aproximativ 8000 de persoane la nivel național care ajung să aibă această cumplită boală.

Articolul precedentRădăcina cauzei tuturor bolilor
Articolul următor„Oricât de ’nalt să fie copacul, frunzele cad tot pe pământ”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Ivan
Ivan
6 luni în urmă

Scleroza în placi n are legătură cu sistemul osos ci cu sistemul nervos…teaca de mielina se auto distruge pt ca este boala imuna ….nervii fiind distruși apare invaliditatea generala…

Contele Incappucciato
Admin
5 luni în urmă
Răspunde  Ivan

Ivan, este plăcerea noastră să-ți răspundem. Ceea ce spui tu este parțial real, într-adevăr este o degradarea a sistemului neuronal, dar nervii sunt atașați de oase și prin urmare acționează asupra oaselor, inclusiv asupra componenței lor. Celulele oasele înmagazinează mai multă informație decât celulele țesuturilor, de aceea după ce partea țesuturilor dispare după câțiva ani de la deces, oasele rămân intacte.