© Pixabay

Scrierea Magică folosește cuvinte, informații și non-liniaritate (imaginația), într-un mod în care să dizolve „coagulările sinaptice” generate de bombardamentul de informație falsă.

Tot ceea ce scriu, sugerez să fie privit dincolo de limitarea cuvintelor, astfel încât, imaginea celor transmise să fie a cititorului și numai a sa. Altfel, simt că mi-ar trebui volume întregi de cuvinte ca să modelez unele dintre ideile pe care doresc să le transmit, pentru a mă înscrie într-un dicționar lingvistic consensual.

Există multe moduri în care putem defini inteligența. Ne concentrăm acum pe ideea că inteligența este o capacitate umană de a recunoaște tipare (proprietăți, relații) ale unor entități statice și dinamice, precum și de a răspunde într-un mod bazat pe valori și adevăruri interioare. Observăm astfel ca inteligența este un atribut al corpului mental și al corpului emoțional (cu proiecții și în celelalte corpuri), care sunt la rândul lor vehicule ale conștienței.

Cu alte cuvinte, inteligența este reprezentată de o capacitate de prelucrare și gestionare a contururilor și dinamicilor ce se desfașoară între ceea ce este perceput ca Interior (baze de date memorate) și ceea ce este perceput ca Exterior, mental și emoțional. Interiorul se poate schimba, în sens perceptual, cu Exteriorul atunci când ne auto-observăm.

Inteligența se bazează evident pe memorie, predictibilitate, liniaritate. Dar memoria noastră este afectată din ce în ce mai mult de perturbațiile magnetice naturale și artificiale ale vremurilor prezente. De aceea, pentru menținerea poveștii (iluziei) colective, avem dezvoltarea tehnologiei IT într-o anumită direcție, ruptă în general de natură și viață.

Astfel, există un sentiment puternic al scăderii coeficientului de inteligență la nivel de colectiv. Acest coeficient este oricum supraestimat ca importanță, dar, este totuși important să avem o anumită capacitate de procesare a datelor.

Bombardamentul cu informație agravează consecințele scăderii capacității organice de procesare a datelor, favorizând un comportament docil și programat extern pentru masele de oameni neavizați. Inteligența devine așadar captiva tehnologiei IT, ceea ce a dat naștere la IA (inteligența artificială). Aceasta desigur că nu are nimic de a face cu înțelepciunea.

Schimbările în zona electromagnetică ne împing spre o altă abordare a inteligenței care este conturată de conștiență și înțelepciune și încununată de ceea ce numim clar-cunoaștere. Clar-cunoașterea nu se bazează pe memorie (cel puțin, nu pe cea personală), ci pe accesul rezonant la Mintea Cosmică. Desigur, clar-cunoașterea este dușmanul declarat al tuturor celor ce potențează dezvoltarea entităților gigant IT și a altor entități pe vârful acestei piramide oculte. De aceea a apărut conceptul de pseudo-cunoaștere.

Corpul cunoașterii, așa cum l-am prezentat într-un articol mai vechi, este de fapt un mecanism interiorizat de acces la cunoaștere, prin care Universul Interior intră în rezonanță cu Universul Exterior, iar circuitele se conțin unele pe altele într-un mod asemănător progresiei fractalice. Măsura sa este Înțelepciunea.

Dacă tehnologia curentă va fi perturbată masiv de evenimente electromagnetice cosmice (sau create intenționat de grupuri ascunse), civilizația umană va fi afectată puternic. Ca urmare, interesul nu este ca actuala tehnologie să fie dizolvată, ci remodelată în acord cu principiile spirituale, în ideea de a avea un echilibru dinamic optim între tehnologia interioară (spirituală) și cea exterioară.

Cum putem trece peste această ofensivă informațională disruptivă a cercurilor cu agende ascunse, de a programa artificial mintea noastră cu scopul de a anula capacitatea de a deveni înțelepți și clar-cunoscători ? Cu alte cuvinte, de a transforma oamenii în roboți care se conformează ordinelor (programării)?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentRevista COSMOS Nr. 162 – Februarie 2021
Articolul următorStarea hipnagogică și paralizia în somn
Călător cosmic, s-a oferit voluntar să vină pe Pământ pentru a ajuta la renașterea omenirii într-o nouă eră. Explorarea misterelor Creației, din perspectiva sufletească și științifică, asistență pentru evoluție și ascensiune, sunt oferite cu drag tuturor celor interesați.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile