Scrisul dezvolta inteligenta
© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

În realitate scrisul este o punere în practică a gândirii raţionale.

Istoria străveche a lumii vorbeşte despre ceea ce aproape toată lumea a auzit, şi anume despre Turnul Babel. Acolo în acele vremuri dintr-o epocă în care oamenii vorbeau aceeaşi limbă, se spune că Dumnezeu s-a decis să încurce limba oamenilor, astfel încât să nu se mai înţeleagă deloc între ei. Zis şi făcut şi oamenii au început să vorbească la Turnul Babel în mai multe limbi.

De la legendă la realitate poate fi uneori un drum foarte lung, dar alteori acest drum lung poate fi doar o clipită pentru Dumnezeu Creatorul. Dacă admitem că acest Creator este Inteligenţa Infinită, atunci înţelegem uşor că El nu a intenţionat nici un moment să-i încurce pe oameni determinându-i dintr-o dată să vorbească în diferite limbi. O asemenea chestiune ţine de intervenţia unor fiinţe din afara Pământului, care au intenţionat probabil să demareze un act civilizator de dezvoltare al minţii umane. Căci a începe oamenii să vorbească în limbi diferite, deşi înainte vorbeau o singură limbă, arată clar că este vorba de un act de dezvoltare a funcţiei congnitive a minţii.

Următorul episod<< Scrisul dezvoltă inteligenţa – VII
Articolul precedentRoswell – OZN şi Noua Ordine Mondială – III
Articolul următorCuprul – amplificarea câmpului EM (IV)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile