Secretele lui Tesla
© Craig Paton

Creierul meu este doar un receptor. În Univers există o bază de la care se obţin cunoştinţe, putere, inspiraţie.

Aceasta este încă una dintre afirmaţiile genialului inventator. Conform stadiului său de evoluţie, căci numai un om foarte evoluat ar fi putut avea asemenea idei şi capacităţi de a înţelege procesele universului şi vieţii, este foarte posibil ca Tesla să fi fost un reprezentant al unei viitoare civilizaţii umane de peste 3-4 secole raportat la secolul 21. Şi o asemenea ipoteză poate fi susţinută de prezenţa altor inventatori care au fost contemporani cu Tesla şi care la rândul lor au inventat câte ceva folositor societăţii, dar nu invenţii de calibrul şi importanţa celor realizate de genialul sârb care-şi avea rădăcinile genealogice în zona transilvană.

De altfel printre multe alte schiţe şi idei de invenţii, care erau fără îndoială prototipuri stocate undeva pe o linie temporală a viitorului, Tesla făcea deseori referire şi la o maşină de vizualizat gândurile. Ceva similar există astăzi dar desigur într-o formă mult mai simplistă şi mă refer la aceste dispozitive moderne de citit câmpul aurei bioenergetice umane, asemenea aparate fiind capabile să arate pe ecran cum se schimbă culorile în funcţie de starea de moment a pacientului.

De ce n-ar fi posibil în viitorul apropiat să se poată inventa şi dispozitive de vizualizat gândurile, exact cum faci o poză cuiva cu aparatul foto?!

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Secretele lui Tesla – VIISecretele lui Tesla – IX >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?