Vizualizare Aura Cabinetul Cosmos
Vizualizarea Aurei și a corpurilor subtile inclusiv a Corpului Mental prin intermediul unei aparuturi speciale pe care le puteți testa la Cabinetul Cosmos. Acest sistem unic afișează atât echilibrul aurei cât și puterea chakrelor și nivelul energetic Chi disponibil.

Ambiţia prostească a unui om evoluat spiritual, dar cu insuficientă înţelepciune poate duce la agresarea subtilă a Liberului Arbitru.

Ce este virtutea? Ce este moralitatea? Putem vorbi oare despre aspecte strict pozitive ale fiinţei umane, atâta timp cât în om ca fiinţă există şi Umbra? Da şi nu, atâta timp cât există prea multe aspecte din viaţa fiecăruia dintre noi ce ne determină să facem nefăcute, cum se spune în popor, ori să ne complicăm singuri situaţia cu cine ştie ce alegeri luate fără a fi în deplină cunoştinţă de cauză. Şi pentru că tot am atins acest amănunt, al cunoştinţei de cauză, să spunem că până şi printre cei aflaţi pe nivele evoluate de spiritualitate sunt oameni care aleg greşit şi apoi consideră că alţii din anturajele lor sunt vinovaţi pentru că i-au influenţat în luarea unor astfel de alegeri greşite. Aici este vorba despre ceea ce se numeşte Discernământ.

Ce este Discernământul?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Secretele minţii umane – Subiectivismul
Acest articol face parte 5 din 5 seria Secretele minţii umane
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile