Vizualizare Aura Cabinetul Cosmos
Vizualizarea Aurei și a corpurilor subtile inclusiv a Corpului Mental prin intermediul unei aparuturi speciale pe care le puteți testa la Cabinetul Cosmos. Acest sistem unic afișează atât echilibrul aurei cât și puterea chakrelor și nivelul energetic Chi disponibil.
Timp estimat de citire: 3 minute

Ambiţia prostească a unui om evoluat spiritual, dar cu insuficientă înţelepciune poate duce la agresarea subtilă a Liberului Arbitru.

Ce este virtutea? Ce este moralitatea? Putem vorbi oare despre aspecte strict pozitive ale fiinţei umane, atâta timp cât în om ca fiinţă există şi Umbra? Da şi nu, atâta timp cât există prea multe aspecte din viaţa fiecăruia dintre noi ce ne determină să facem nefăcute, cum se spune în popor, ori să ne complicăm singuri situaţia cu cine ştie ce alegeri luate fără a fi în deplină cunoştinţă de cauză. Şi pentru că tot am atins acest amănunt, al cunoştinţei de cauză, să spunem că până şi printre cei aflaţi pe nivele evoluate de spiritualitate sunt oameni care aleg greşit şi apoi consideră că alţii din anturajele lor sunt vinovaţi pentru că i-au influenţat în luarea unor astfel de alegeri greşite. Aici este vorba despre ceea ce se numeşte Discernământ.

Ce este Discernământul?

Conform Dicţionarului Explicativ al Limbii Române, definiţia discernământului este următoarea: facultatea de a discerne, de a pătrunde, de a judeca și a aprecia lucrurile la justa lor valoare.

Deci capacitatea de a analiza în detaliu un fenomen, o problemă, o stare, o trăire sau orice ţine de starea şi implicarea directă a omului. Ceea ce se poate observa la marea majoritate a oamenilor în lumea asta este că au discernământul diminuat în privinţa celor mai multe situaţii care nu-i implică în mod direct, şi un discernământ mai accentuat, dar totuşi sub medie, când e vorba de implicarea propriei persoane în anumite chestiuni.

În acest fel putem înţelege că discernământul merge mână-n mână cu capacitatea de a fi mai mult sau mai puţin responsabil într-o situaţie anume. Faptul că multă lume preferă să nu-şi asume anumite responsabilităţi, chiar şi în familie, demonstrează o lipsă de discernământ. Această lipsă e cu atât mai gravă pe partea spirituală a vieţii, unde discernământul este instrumentul de bază folosit de către Liberul Arbitru atunci când o persoană spirituală ia decizii şi face alegeri pentru propria evoluţie. Şi mai grav este atunci când asemenea persoane spirituale, care fac şi greşeli, aleg şi decid pentru evoluţia altora! Să vedeţi atunci ce drame se petrec, ce răsturnări de situaţie!

De exemplu dacă eşti spiritual, şi te alegi şi cu o moştenire de pe urma căreia, după ce o vinzi, te alegi cu sute de milioane de lei pe care-i investeşti într-un proiect pentru care nu eşti pregătit/ă şi nici nu ai cele necesare pentru a pune bazele, ţi-o iei zdravăn pe baza propriei alegeri greşite! Se presupune că dacă eşti spiritual cu un nivel de evoluţie peste medie, ar trebui să ai discernământ suficient încât să nu comiţi asemenea erori în alegerile şi deciziile făcute.

Greşelile, atunci când ai un nivel de evoluţie peste medie, deci avansat, vizează Liberul Arbitru, atât cel propriu, cât şi al celorlalţi cu care relaţionezi spiritual în privinţa anumitor treburi. Dacă nu ştii ce vrei şi nu ştii clar ce ai de făcut, şi îi angrenezi şi pe cei din jurul tău forţându-le Liberul Arbitru să te urmeze în proiectul tău fabulos, deşi nu ai toate posibilităţile la îndemână, asta este o lipsă de discernământ, care este cu atât mai periculoasă faţă de cea lumească, deoarece implică voinţa proprie care impune celorlalţi propria viziune şi astfel este o agresiune asupra Liberului Arbitru al celorlalţi.

Ambiţia prostească a unui om evoluat spiritual, dar cu insuficientă înţelepciune – deh, karma! – poate duce la agresarea subtilă a Liberului Arbitru a celorlalţi din jurul său, doar pentru că persoana în cauză vrea cu orice preţ să-şi atingă acel obiectiv, în cazul de faţă formarea unei mici comunităţi spirituale. Şi când nu ai discernământ, şi forţezi mâna destinului, dar şi Liberul Arbitru al celor din jur, o sfârşeşti urât deoarece nu ţi se mai permite de Sus să mergi mai departe cu o asemenea greşeală fatală. Greşeală care uneori poate să te scoată definitiv din planul fizic, aşa cum s-a întâmplat cu mulţi cunoscuţi de-a lungul anilor.

Legile Creatorului sunt drepte şi corecte, de aceea ţin ele ordinea în Creaţie… uneori chiar şi cu preţul vieţii…

Articolul precedentChakrele şi echilibrul energetic – Iubirea (V)
Articolul următorOglinzile falsităţii
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile