Secretul tinereţii
© Bigstock

Secretul tinereţii oferit de culoarea verde constă în faptul că are o legătură directă cu glanda timus, aflată în zona centrală a cutiei toracice.

În fiecare zi noi privim aceleaşi imagini pe care ochii noştri le percep. Desigur că la o primă apreciere, toată lumea ar spune că vede culorile, că doar de aceea le distinge ochiul. Chiar şi oamenii de ştiinţă susţineau acest lucru până în urmă cu vreo 15 ani când au studiat mai în amănunt modul în care acţionează lumina.
Este foarte interesant de altfel cum acţionează lumina, pe care o considerăm albă. Cel puţin aşa se crede din străvechime de către toţi oamenii, însă cercetările ştiinţifice au pus în evidenţă adevărul cunoscut de către maeştrii spirituali ai antichităţii. Şi anume că lumina aceasta albă, dacă este filtrată printr-o prismă de sticlă, se descompune în 7 nuanţe cunoscut azi drept spectrul luminii. Această realitate demonstrată mai ales de către fizica modernă a dus la identificarea unui mecanism care i-a condus pe cercetători la o revelaţie. Şi anume că în realitate, deşi noi credem că vedem lumina, nu o vedem! Acest aspect are legătură directă cu percepţia noastră asupra lumii înconjurătoare şi se poate spune că de fapt, tot ceea ce noi am construit, pe baza ideii că vedem lumina şi astfel tot ce am realizat noi ca civilizaţie, îl percepm total eronat! Noi vedem doar reflexii a ceea ce am construit, nu vedem direct materia pe care am folosit-o de exemplu la construcţia unei clădiri. Dar să nu intrăm prea mult în alte domenii.

Fiind vorba în acest articol de misterul culorii verzi şi de secretul tinereţii, dacă luăm în considerare cele menţionate anterior, că noi nu percepem direct lumina, să ne punem o întrebare.

Ce anume percepem noi atunci când ne plimbăm în natură – într-un parc sau la munte – unde există foarte multă vegetaţie?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentChirurgia PSI
Articolul următorNucile
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile