© The Hybrid Children Community

Cele mai interesante situaţii sunt ale sufletelor adulte şi mature, care au la naştere în lumea fizică mai multe planete în decanii doi.

Dincolo de aspectele aşa zis psihologice vehiculate în acest sens, de parcă psihologia modernă a prins drag dintr-o dată de mult hulita astrologie, şi care descriu chipurile anumite trăsături şi trăiri din care are reieşi că eşti sau nu un suflet bătrân sau matur, să vedem în realitate cum descoperim că cineva este un suflet evoluat.

Ca să înţelegem stadiul actual al civilizaţiei umane, să spunem că există patru categorii de suflete care vin la întrupare: sufletele tinere, sufletele adulte, sufletele mature şi sufletele bătrâne.

Clasificarea este ca şi vârstele omului şi de aici se desprinde o idee simplă şi clară. Şi anume că de exemplu deosebirea dintre un suflet bătrân şi unul tânăr este exact ca cea dintre un licean şi un profesor academician.

Studiind harta natală a cuiva îţi poţi da seama dacă este un suflet tânăr, adult, matur sau bătrân, aceste stadii indicând clar nivelul evoluţiei.

Şi cum aflăm asta? Este simplu…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodSemne că eşti un suflet evoluat – II >>
Acest articol face parte 1 din 3 seria Semne că eşti un suflet evoluat
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile