© The Hybrid Children Community
Timp estimat de citire: 3 minute

În numărul trecut al revistei v-am explicat câteva criterii generaliste pe baza cărora puteţi identifica gradul de evoluţie al unui individ uman.

Deşi foarte multă lume blamează astrologia considerând-o ceva fals, în realitate chiar mulţi dintre cei sceptici au fost surprinşi de rudele şi prietenii lor că se uitau la emisiunile cotidiene de predicţii astrologice sau citeau, cică pe furiş, horoscopul dintr-un ziar sau o revistă. Ca urmare se poate înţelege că astrologia, deşi nu este înţeleasă aşa cum trebuie de către majoritatea oamenilor, stârneşte totuşi curiozităţi.

Cum însă viaţa ne rezervă infinite surprize evolutive, să vedem cum stă treaba în cazul când mai multe planete ocupă decanul trei al unor zodii la momentul naşterii. Căci aşa cum am explicat, nivelul de evoluţie al unui suflet, matur sau bătrân, este redat de gradele la care se află planetele în tema natală. Şi aici abordăm un aspect foarte important, deoarece luăm în considerare în primul rând planetele personale, care compun ceea ce se numeşte Personalitatea.

Planetele personale sunt Soarele, Luna, Mercur, Venus şi Marte. Desigur, contează şi dacă unele dintre planetele mari – Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun sau Pluton se află în decanii trei ai semnelor în tema de naştere. Chiar dacă nu toate planetele mari se poziţionează într-un decan trei, sunt suficiente 2-3 din cele 5, pentru a fi suficient de favorabile unui salt evolutiv.

Şi să luăm un exemplu de asemenea la întâmplare.

Articolul precedentTranshumanismul și Comunitățile Spirituale – Noul Pământ
Articolul următorVocea ca factor de evoluţie
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Florenta Draghici
1 an în urmă

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca puteti sa-mi faceti o astrograma completa.Sunt nascuta la data de 21.12.1954, la ora 12,00.
Va multumesc!