© The Hybrid Children Community

Următoarea generaţie de suflete bătrâne s-a întrupat în vara lui 2003, cei care au acum 16 ani.

Foarte multă lume, şi de la noi din România, şi din alte ţări ale lumii, au citit în unele cărţi despre sufletele bătrâne. Acestea sunt evident cele mai evoluate suflete de pe Pământ şi din lumea noastră. Dar cel puţin la noi, unde avem un anumit specific la care mă voi referi imediat în cele ce urmează, acest concept de suflet bătrân este cu totul greşit înţeles.

Noi avem tendinţa să catalogăm şi să etichetăm ceva sau pe cineva fără să avem mai întâi răbdarea de a cunoaşte complet acea informaţie. Astfel pe multe drumuri din România, în multe zone şi în multe cărţi îndeosebi în cele de ortodoxie, sunt văzuţi şi cunoscuţi aceia despre care spunem că sunt pustnici. Unii dintre ei au primit denumirea ortodoxă de „sfinți părinți” deşi o asemenea etichetă este oarecum improprie, deoarece ei nu sunt părinţii nimănui.

Însă haideţi să vedem de fapt ce intenţii există în spatele acestor suflete, care se retrag din societate în locuri izolate, precum mănăstiri sau uneori chiar mai izolate, cum ar fi o căbănuţă sus pe munte. Care ar fi caracteristicile sufletelor evoluate care au stadiul stadiul de suflet bătrân?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
       
Următorul episod<< Semne că eşti un suflet evoluat – II

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?