Semnificațiile esoterice ale corpului uman
Timp estimat de citire: 3 minute

Fiecare parte a corpului uman, atunci când ființa umană a fost proiectată și creată, corespunde câte unei părți din structura sa subtilă.

Prea puțină lume cunoaște despre așa ceva… Desigur că mulți au citit despre echivalențele părților corpului uman cu diferite stări și manifestări, asta apropo de meridianele energetice ale corpului. Dar ceea ce veți citi în cele ce urmează este ceva diferit.

Fiecare parte a corpului uman, atunci când ființa umană a fost proiectată și creată, corespunde câte unei părți din structura sa subtilă. Și veți vedea că toate aceste corespondențe sunt cât se poate de veridice. Și mai ales că acest corp al nostru, așa cum a fost el creat de cei care au creat specia noastră, simbolizează toate cele 7 Legi Universale lăsate nouă moștenire peste milenii de Hermes Trismegistul.

Vom enumera rezumativ aceste corespondențe, și poate în numerele viitoare vom aborda dezvoltarea lor pentru a vă fi de folos. Și chiar dacă unii dintre voi ați fi reticenți față de astfel de informații, mai bine mai citiți și reflectați la ele și veți ajunge la concluzia că sunt adevărate…

Următorul episodSemnificațiile esoterice ale corpului uman (II) >>
Articolul precedentPortalurile spre lumile paralele
Articolul următorShamballa și Confederația Galactică
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile