Semnificațiile esoterice ale corpului uman
Timp estimat de citire: 2 minute

Este bine să fim atenți atât la semnalele corpului nostru, cât și la ceea ce ne transmit corpurile celor din jurul nostru.

În panoplia morfologiei umane există foarte multe tipuri, atât cele de bază, cât și combinațiile lor cu diferite combinații de aspect fizic. Clasificarea tipologiei corpurilor a fost unanim acceptată ca fiind una cu trei stadii: endomorf, ectomorf și mezomorf. Asta este, bineînțeles, și conform moștenirii genetice de pe linia arborelui genealogic. Dar de multe ori, viața ne demonstrează că se întâmplă ceva la un moment dat și corpul își schimbă parametrii. Așa se explică de exemplu acele cazuri ale persoanelor relativ slabe sau zvelte în perioada copilăriei/adolescenței și care după 10-15 ani încep să se îngrașe, ori a celor care în copilărie/adolescență erau relativ ponderali sau chiar supraponderali și spre vârsta adultă revin la un aspect și o greutate normală. Ce se întâmplă în ambele variante de au loc asemenea modificări atât de mari?

Următorul episod<< Semnificațiile esoterice ale corpului uman (III)Semnificațiile esoterice ale corpului uman (V) >>
Articolul precedentSemnificațiile esoterice ale corpului uman (III)
Articolul următorCapul lui Moțoc vrem! Și îl vrem în sânge! Previziuni despre 2022
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile